Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Real Madrid, invinsa pe teren propriu de Valencia

Luni, 24 Martie 2008, ora 12:39
1438 citiri
Real Madrid, invinsa pe teren propriu de Valencia

FC Barcelona se apropie cu pasi repezi de liderul clasamentului din prima liga spaniola, Real Madrid, dupa rezultatul de pe Nou Camp cu Valladolid (4-1), "galacticii" avand in prezent doar 4 puncte in fata catalanilor, acestia fiind invinsi pe teren propriu de Valencia, cu scorul de 2 - 3.

Golurile partidei au fost inscrise de David Villa, in minutul 34, scapat singur din iesirea la ofsaid a fundasilor Realului, plasand mingea pe langa Casillas, iar madrilenii au ripostat prin Raul, un minut mai tarziu, cu un cap din 8 metri, trecandu-si apoi in cont dubla, cu o bara-gol in minutul 56.

Cannavaro a obtinut un penalty transformat in gol de Villa, in minutul 67, iar tabela de marcaj a fost inchisa de Arizmendi, care l-a executat pe Casillas pe coltul scurt cu un minut inaintea fluierului de final al partidei.

Iata rezultatele celorlalte partide:

Mallorca - Deportivo la Coruna 1 - 0

FC Sevilla - Atletico Madrid 1 - 2

FC Barcelona - Valladolid 4 - 1

Osasuna Pamplona - Betis Sevilla 0 - 1

Racing Santander - Recreativo Huelva 2 - 0

Murcia - Espanyol Barcelona 4 - 0

Levante Valencia - Villareal 1 - 2

Zaragoza - Almeria 1 - 1

Athletic Bilbao - Getafe 1 - 0

In urma disputarii etapei a 29-a din Primera Division, Real Madrid ramane lider, cu 62 de puncte, urmata de Barcelona, cu 58 de puncte si de Villarreal, cu 56 de puncte, in timp ce echipa la care evolueaza Cosmin Contra, Getafe, este pe locul 9, cu 39 de puncte, la 20 de puncte in fata ultimei clasate, Levante Valencia.

In urmatoarea etapa, Real Madrid va primi vizita ocupantei locului 6, FC Sevilla, in timp ce Barcelona va face deplasarea la Betis Sevilla, iar Getafe va juca pe teren propriu cu Osasuna Pamplona.

Partidele vor avea loc pe 30 martie.

"Răzgândescu" din Spania: decizia anunțată de Xavi, antrenorul Barcelonei
"Răzgândescu" din Spania: decizia anunțată de Xavi, antrenorul Barcelonei
Antrenorul Barcelonei, Xavi, va rămâne la club cel puţin până la finalul contractului său, în iunie 2025, după ce s-a răzgândit că acesta va fi ultimul său sezon, relatează BBC....
De ce va alege vedeta lui PSG să joace pentru Real Madrid. Brazilianul Ronaldo a explicat totul
De ce va alege vedeta lui PSG să joace pentru Real Madrid. Brazilianul Ronaldo a explicat totul
Presa din Spania a dezvăluit că Real Madrid vrea să-l aducă pe Kylian Mbappe fără să fie afectate posturile celorlați jucători. "Kylian știe că, fiind la Real Madrid, îi va fi mult...
#primera division, #Spania, #rezultate, #real, #madrid, #valencia, #barcelona, #clasament, #campionat, #liga , #Primera Division