Avancronica semifinalei Real Madrid - Juventus: Partida de foc pe Santiago Bernabeu

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 09:30
3734 citiri
Avancronica semifinalei Real Madrid - Juventus: Partida de foc pe Santiago Bernabeu
Foto: Facebook/RealMadrid

Real Madrid si Juventus se intalnesc in cea de-a doua semifinala a Ligii Campionilor, intr-o intalnire programata miercuri seara, de la ora 21:45 (in direct pe Ziare.com), in capitala Spaniei.

Acum o saptamana, in tur la Torino, gazdele s-au impus cu 2-1, atfel ca Real are nevoie de o victorie cu 1-0 sau la doua sau mai multe goluri diferenta pentru a o insoti pe marea rivala Barcelona in finala de la Berlin.

O intalnire de foc si care se anunta cel putin la fel de spectaculoasa ca in tur, cand Juventus a obtinut o victorie la limita, dar care ii permite sa viseze la marea finala.

"E dificil, dar vom da totul pentru a intra in istorie, ca prima echipa care ajunge in finala doi ani consecutiv. Trebuie sa avem rabdare. O cunosc pe Juventus si trebuie sa jucam tot meciul la intensitate maxima", a spus tehnicianul lui Real Madrid, italianul Carlo Ancelotti.

De partea cealalta, antrenorul 'Batranei Doamne', Massimiliano Allegri, a declarat: "O sa fie un meci interesant. Nu vom schimba multe fata de tur. Va trebui sa jucam foarte bine pentru a reusi sa ne calificam, dar nu vom juca la 0-0, pentru ca va fi imposibil".

Ambele echipe au recuperat cate un jucator important pentru mansa retur: Karim Benzema la Real, respectiv Paul Pogba la Juventus.

Echipele probabile:

REAL MADRID: Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Isco - Bale, James Rodriguez, Cristiano Ronaldo - Benzema.

JUVENTUS: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Pogba, Pirlo, Marchisio, Vidal - Tevez, Morata.

Arbitru: Jonas Eriksson (Suedia).

La TV, partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 1 si Dolce Sport 1.

Anul trecut, cele doua echipe s-au intalnit in grupele celei mai importante competitii intercluburi din Europa si s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

Real Madrid - Juventus 2-1 (Ronaldo - 2 / Llorente)

Juventus - Real Madrid 2-2 (Vidal, Llorente / Ronaldo, Bale)

In meciurile programate in weeekend, Real a remizat pe teren propriu cu Valencia, scor 2-2, iar Juventus a terminat la egalitate cu Cagliari, 1-1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#avancronica Real Madrid Juventus, #Real Madrid semifinala Juventus, #Real Madrid Juventus Liga Campionilor , #stiri Real Madrid