Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Real Madrid, lovitura teribila pentru un mare club din Anglia

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 15:31
2660 citiri
Real Madrid, lovitura teribila pentru un mare club din Anglia
Foto: Sportal

Echipa spaniola de fotbal, Real Madrid, este pe cale sa dea o dubla lovitura unui club de traditie din Anglia, rasfatat in mai toate editiile de Premier League cu primele locuri ale podiumului.

Dup cum se stie, Real Madrid este interesata de serviciile atacantului uruguayan al lui FC Liverpool, Luis Suarez, fiind gata sa faca o oferta concreta in urmatoarele zile, dupa cum noteaza Sportal.

Madrilenii sunt dispusi, conform presei spaniole, sa ofere "cormoranilor" 20 de milioane de lire sterline, plus argentinianul Gonzalo Higuain. In acest fel, daca oferta va fi acceptata de conducatorii lui Liverpool, managerul general al lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, se vede pus in ingrata situatie de a rata doi jucatori "vanati", dintr-o singura lovitura.

Dupa cum se stie, cei doi jucatori amintiti au fost tintele principale ale "tunarilor" in aceasta vara, Arsenal fiind foarte aproape de a-l transfera pe Higuain, dar intelegerea a cazut in ultima clipa, dupa ce Realul a cerut mai multi bani pentru transferul argentinianului.

In acest moment, toata atentia lui Wenger este indreptatata spre transferul lui Suarez, insa acesta si-a manifestat public intentia de a pleca numai la Real Madrid. In acelasi timp, FC Liverpool nu este dispusa sa-si vanda jucatorul unui concurent direct din Premier League, refuzand oferta de 35 de milioane de lire sterline, facuta de Arsenal.

Cei de la Arsenal ar fi dispusi sa plateasca chiar si 40 milioane lire pentru Suarez, insa conducerea "cormoranilor" se tine tare pe poziitii, fiind dispusa, din cate se aude, sa obtina cel putin 50 milioane lire in urma acestui transfer.

Cei de la Real cred ca vor reusi sa parafeze o intelegere cu Suarez, datorita includerii in tranzactie a argentinianului Higuain, cotat la 35 de milioane de lire sterline. Amintim ca Luis Suarez a marcat 30 de goluri pentru FC Liverpool in precedentul sezon fotbalistic.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Luis Suarez transfer Real Madrid, #Real Madrid lovitura Arsenal, #Higuain transfer Real Suarez , #stiri Real Madrid