Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Real Madrid s-a facut din nou de ras in Spania. Esec cu Sociedad dupa un meci cu scandal (Video)

Duminica, 06 Ianuarie 2019, ora 21:29
7103 citiri
Real Madrid s-a facut din nou de ras in Spania. Esec cu Sociedad dupa un meci cu scandal (Video)
Foto: Twitter / Real Madrid CF

Real Madrid, campioana Europei en-titre, s-a facut inca o data de ras in acest sezon in Spania, pe stadionul de "acasa" Santiago Bernabeu, in fata celor de la Real Sociedad.

A fost o evolutie, din nou in acest an, sub orice critica a jucatorilor lui Solari, care au parut din nou blazati, fara dispozitie de gol, fara idei, iar o victorie a bascilor a parut la final una total meritata.

A fost 2-0 pentru oaspeti in runda cu numarul 18 din Primera, golurile fiind marcate de William Jose, minutul 2, din penalti, plus Pardo in minutul 83.

Real a jucat si in 10 oameni din minutul 61, cand Lucas Vazquez a primit stupid al doilea cartonas galben.

La 0-0, Benzema, in debutul de meci, a avut o ocazie uriasa, fiind singur cu portarul advers, insa sutul sau s-a dus uluitor alaturi. Iar la 0-1, in minutul 66, gazdele au cerut cu vehementa un penalti, dupa ce portarul basc Rulli l-a agatat extrem de vizibil pe pustiul brazilian Vinicius, dar arbitrul Munuera Montero nu a dorit sa acorde nimic. Cel mai ciudat este ca centralul nici macar nu a dorit sa consulte VAR-ul, desi avea la dispozitie acest sistem VIDEO...

Faza o puteti urmari in imagini video pe acest link.

Despre Vinicius putem spune clar ca a fost jucatorul meciului pentru Real, singurul care, la 18 ani doar, a facut jocul campioanei Europei, a avut ocaziile de gol, dar nu s-a putut lupta pana la urma singur cu morile de vant.

Este al doilea meci din 2019 fara victorie pentru Real, care a mai facut un 2-2 la Villarreal, acum cateva zile. In clasamentul din La Liga, Real ramane pe 5, cu 30 de puncte, la 7 puncte de lidera Barcelona, care va evolua in deplasarea de la Getafe, tot duminica seara.

Sociedad urca pe pozitia cu numarul 11, cu 22 de puncte, avand prima victorie dupa 4 esecuri la rand in Spania, avand un antrenor nou azi pe banca, Alguacil, 47 de ani.

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - L.Vasquez, Benzema, Vinicius.

Real Sociedad: Rulli - Elustondo, D.Llorente, H.Moreno, A.Munoz - M.Merino, Illarramendi, Zurutuza - Januzaj, Willian Jose, Oyarzabal.

6 infrangeri are Real Madrid in cele 18 meciuri jucate in acest sezon. Pentru madrileni urmeaza dubla din Cupa Spaniei cu Leganes, aceeasi grupare care a eliminat-o si anul trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Real Madrid un nou meci umilitor, #Real Madrid nou esec acasa cu, #Real Madrid pierde acasa cu Sociedad , #stiri Real Madrid