Dragnea: Familia traditionala inseamna un barbat si o femeie care fac copii

Sambata, 06 Octombrie 2018, ora 14:22
7311 citiri
Dragnea: Familia traditionala inseamna un barbat si o femeie care fac copii
Foto: Ziare.com/Alexandru Nistor

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat sambat la pranz la sectia de votare pentru a-si exprima opriunea in referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Liderul social-democratilor si-a facut publica optiunea, spunand ca a votat pentru "familia traditionala", despre care el sustine ca e aceea "formata dintr-un barbat si o femeie care fac copii".

"Am votat pentru ceea ce solicita milioane de romani, pentru ceea ce cred eu ca ne defineste ca societate si natiune. Cred ca e important ca romanii sa vina la vot pentru ca ar fi bine sa decidem noi ce e bine pentru societatea noastra. Eu cred ca trebuie sa decidem noi ce e bine pentru noi", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat ce inseamna familia traditionala, Dragnea a spus: "Inseamna un barbat si o femeie care fac copii. Eu am doi pe care ii iubesc foarte mult".

Jurnalistii l-au intrebat atunci daca familiile care nu pot face copii nu sunt "traditionale".

"Nu e nicio problema, pot adopta copii. Si daca adopta un copil, inseamna ca acel copil are sansa dragostei de mama", a raspuns el.

Jurnalistii au continuat pe firul logicii sefului PSD, intrebandu-l daca familiile care decid sa nu adopte un copil sunt mai putin "traditionale".

"Stiti ca nu puteti face campanie electorala, azi de referendum. Eu am avut un dosar pentru asta", i-a oprit Dragnea, referindu-se la dosarul Referendumului pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, in care liderul PSD a primit o condamnare definitiva la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Cat despre minoritatile sexuale, Dragnea a spus ca le sustine.

"I-as ajuta. Eu nu resping niciun fel de minoritate, nici macar minoritatea sexuala. Nu incercati sa spuneti ca acesta e un vot impotriva unei minoritator. Trebuie sa construim un proiect pentru un parteneriat civil. Cat de curand", a mai spus liderul PSD.

Nu in ultimul rand, jurnalistii au observat ca iubita sa, Irina Tanase, nu a venit impreuna cu el la vot.

"Ea fiind din Bucuresti trebuie sa voteze la sectia la care era arondata", a motivat Dragnea, insa jurnalistii i-au spus ca se poate vota la orice sectie din tara. "Asa a vrut ea", a conchis liderul PSD.

In formularea intrebarii, jurnalista de la Antena3 s-a referit la Irina Tanase drept "logodnica dvs". Dragnea nu a respins apelativul.

Urmariti pe Ziare.com toate informatiile relevante despre referendum - Va transmitem in format LIVE Text declaratii de la urne, cifre si date

Totodata, daca aveti informatii, poze, sau vreti sa ne semnalati nereguli sau incidente la vot, trimiteti-ne un mail la adresa redactia@ziare.com.

Amintim ca pana la ora 10:00, in primele 3 ore de vot, s-au prezentat la urne 0,97% dintre romanii inregistrati pe listele electorale.

Iata cum arata prezenta la vot pe fiecare judet in parte:

Prezenta la referendum pe JUDETE
Bucuresti - prezenta de 15,47%

Guvernul si PSD, campanie pro-referendum desi Dancila a promis la Bruxelles ca nu se implica

Amintim ca saptamana trecuta, la Bruxelles, premierul Viorica Dancila a dat asigurari socialistilor europeni ca PSD nu va face campanie pentru a-i convinge pe romani sa voteze pentru modificarea in Constitutie a definitiei casatoriei.

Declaratia lui Dancila era si atunci total contrara celor facute de numerosi lideri PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, dar si actiunilor intreprinse sau anuntate deja de social-democrati.

Insa inca de a doua zi dupa aceasta promisiune a premierului roman, ministrii Executivului Dancila au inceput, rand pe rand, sa iasa public anuntandu-si intentia de vot la referendum si indemnand cetatenii sa faca acelasi lucru.

Referendumul initiat de Guvernul Romaniei este vazut de oficialii europeni drept un atac la adresa drepturilor omului.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Dragnea familie traditionala femeie barbat copii , #Liviu Dragnea