Ciolos ne indeamna sa boicotam referendumul: Nu putem fi impreuna cu hotii care se folosesc de credinta sincera a oamenilor pentru interesele lor politice

Vineri, 05 Octombrie 2018, ora 19:22
8357 citiri
Ciolos ne indeamna sa boicotam referendumul: Nu putem fi impreuna cu hotii care se folosesc de credinta sincera a oamenilor pentru interesele lor politice
Foto: Facebook / Dacian Ciolos

Dacian Ciolos le adreseaza o scrisoare deschisa romanilor invitandu-i sa boicoteze referendumul care va avea loc in acest weekend. "Va rog sa nu va lasati pacaliti de un referendum organizat de un politician condamnat pentru ca a furat la un alt referendum", spune fostul premier tehnocrat.

"Planul este limpede: crearea in Romania a unui curent antieuropean care sa-i foloseasca lui Liviu Dragnea cand oficialii europeni ii cer sa nu distruga sistemul judiciar din Romania, statul de drept si lupta anticoruptie.

De fapt, lui Liviu Dragnea si acolitilor lui le este frica. Le este frica de inchisoare, le este frica de confiscarea averilor dobandite ilegal, le este frica de voi, romanii cinstiti si drepti. Din aceste frici ale lor vor sa plamadeasca o frica a tuturor, inventand o obsesie nationala, a furtului de copii si a distrugerii fiintei romanesti, descrisa de parca o epidemie importata din vestul Europei ar pune in pericol existenta Romaniei.

Nu, Liviu Dragnea nu este un om cu frica lui Dumnezeu.

Pentru ca daca ar fi, nu s-ar inchina la bani, nu ar minti si nu ar fura. Toate pasiunile, toate spaimele, toti monstrii adormiti pe care ii trezesc cu acest referendum vor fi in beneficiul unor oameni lipsiti de moralitate si cinste", se arata in scrisoarea deschisa semnata de presedintele fondator al Miscarii Romania Impreuna.

Dacian Ciolos spune ca aceia care cred in referendum vor avea parte de o "victorie viciata" si "fara sa stie si fara sa vrea, foarte multi romani vor deveni complici ai lui Liviu Dragnea".

"Celor care nu cred in referendum le va oferi o umilinta pe care PSD si-o doreste transformata in furie. Din crearea acestei falii in societatea romaneasca vor iesi invingatori doar Liviu Dragnea si PSD", spune acesta.

Dacian Ciolos le mai transmite romanilor si ca "Raul vine cand renunti la morala si cand accepti ca furtul este permis. Raul este cand imparti Romania intre romani adevarati si romani neadevarati (...) Raul a avut multe nume, inainte si dupa 1989. Astazi, el poarta numele lui Liviu Dragnea".

Totodata, fostul premier este de parere ca "fiecare dintre noi trebuie sa isi respecte propria credinta si credinta vecinului sau si, mai ales, nu trebuie sa faca din credinta o arma impotriva semenilor".

"Ceea ce fac ei nu este credinta, nu este respect pentru aproape, ci este dispret si invrajbire. De aceea, trebuie sa stim sa alegem calea corecta si sa nu ne lasam inselati, sa nu ingaduim ca valorile si credinta noastra sa devina arme in mana unor oameni iresponsabili, care au ca singura credinta propria imbogatire.

Dragi romani,

Aveti de ales intre Romania oamenilor drepti si cuviinciosi si Romania stramba a lui Liviu Dragnea, dupa chipul si asemanarea lui. Aveti de ales intre fapta dreapta si Liviu Dragnea", mai subliniaza Dacian Ciolos enumerand si cateva semnale de alarma trase in ultimele zile si de societatea civila, care arata "felul in care va fura Dragnea voturile cu legea in mana", adica prin modificarea legislatiei.

"Voi sustine casatoria dintre un barbat si o femeie, voi sustine familia, indiferent de formele ei, prin tot ce voi face, asa cum voi sustine dreptul oamenilor de a se iubi si de a-si trai viata cum doresc, fara sa o faca in detrimentul sau impotriva celor din jur. Insa nu putem fi impreuna cu hotii care se folosesc de credinta sincera a oamenilor pentru interesele lor politice.

Va rog sa nu va lasati pacaliti de un referendum organizat de un politician condamnat pentru ca a furat la un alt referendum", se arata in incheierea scrisorii deschise adresate tuturor celor aproape 19 milioane de romani care sunt asteptati in zilele de 6 si 7 octombrie sa participe la referendumul pentru revizuirea Constitutiei.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ciolos boicot referendum , #vot