Ministrul Toader, indemn agramat pentru vot la referendum

Marti, 02 Octombrie 2018, ora 17:08
11049 citiri
Ministrul Toader, indemn agramat pentru vot la referendum
Foto: Arhiva/Hepta.ro

Ministrul Justitiei, prof. univ. dr. Tudorel Toader, s-a alaturat colegilor sai din Guvern de la PSD si ALDE si a indemnat romanii sa mearga sa voteze la referendum, asa cum o va face si el.

"Voi participa la Referendum! Voi vota DA! Avem nevoie de copii sanatosi si frumosi, iar copii (sic!) au nevoie si de mama si de tata", a scris ministrul pe pagina de Facebook.

La cateva minute, dupa ce internautii i-au atras atentia asupra greselii, Toader a facut corectura.

"Mai puneti un i, domnule ministru, la copii (i)! Copiii au nevoie...Cu respect!", e comentariul in care ii era indicata exact greseala.

CCR: Relatia unui cuplu format din persoane de acelasi sex intra in sfera notiunii de "viata de familie", asemenea unui cuplu heterosexual

Guvernul si PSD, campanie pro-referendum desi Dancila a promis la Bruxelles ca nu se implica

Amintim ca saptamana trecuta, la Bruxelles, premierul Viorica Dancila a dat asigurari socialistilor europeni ca PSD nu va face campanie pentru a-i convinge pe romani sa voteze pentru modificarea in Constitutie a definitiei casatoriei.

Declaratia lui Dancila era si atunci total contrara celor facute de numerosi lideri PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, dar si actiunilor intreprinse sau anuntate deja de social-democrati.

Insa inca de a doua zi dupa aceasta promisiune a premierului roman, ministrii Executivului Dancila au inceput, rand pe rand, sa iasa public anuntandu-si intentia de vot la referendum si indemnand cetatenii sa faca acelasi lucru.

Referendumul initiat de Guvernul Romaniei este vazut de oficialii europeni drept un atac la adresa drepturilor omului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Toader apel vot referendum greseala , #vot