Dupa Ponta, si Casa Regala a Romaniei e prezenta la Baku, alaturi de Vladimir Putin

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 12:46
7675 citiri
Dupa Ponta, si Casa Regala a Romaniei e prezenta la Baku, alaturi de Vladimir Putin
Foto: Familia Regala a Romaniei

In ciuda boicotului majoritatii liderilor europeni, nu numai prim-ministrul Victor Ponta a mers din partea Romaniei la Jocurile Europene din capitala azera Baku, ci si principele Nicolae.

Potrivit unui comunicat al Secretariatului Regal al Palatului Elisabeta, nepotul regelui Mihai efectueaza, in zilele de 11-13 iunie, o vizita oficiala in Azerbaidjan, cu ocazia Jocurilor Europene de la Baku.

Astfel, principele Nicolae a fost alaturi de sportivii romani la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, precum si la primele doua zile de intreceri sportive, se mai arata in comunicat.

Totodata, dupa incheierea competitiilor sportive de la Baku, principesa mostenitoare Margareta si principele Radu vor invita, la Palatul Elisabeta, delegatia Romaniei participanta la Jocurile Europene, mai transmite Casa Regala.

In comunicat se mai precizeaza si faptul ca delegatia Romaniei are in componenta 147 de sportivi, care participa la 22 de sporturi si discipline sportive.

Deplasarea principelul Nicolae in Baku este a sasea vizita externa a familiei regale a Romaniei, in anul 2015, mai anunta Casa Regala.

Ponta, alaturi de Putin, la o ceremonie boicotata de liderii europeni (Foto)

Prim-ministrul Victor Ponta a ajuns, la randul sau, vineri, in capitala azera Baku, pentru a participa la Jocurile Europene alaturi de presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile in care cea mai mare parte a liderilor europeni au boicotat evenimentul.

Ponta s-a afisat alaturi de Putin: Prima reactie de la Cotroceni

Printre invitati se numara si presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, cel al Turciei, Recep Erdogan sau cel al Serbiei, Tomislav Nikolici, dar si sefii de stat din Bosnia-Hertegovina si Muntenegru, premierii din Georgia, Kazahstan si Bulgaria, presedintii din Turkmenistan si Tadjikistan, precum si ducele de Luxemburg si printul Albert al II-lea de Monaco, dar si printul saudit Abdullah Bin Abdul Aziz.

F.N.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#printul Nicolae Baku, #printul Nicolae Jocurile Europene, #Ponta Jocuri Europene Baku , #Casa Regala