Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Familia Regala, colindata la Castelul de la Savarsin

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 23:00
3195 citiri
Familia Regala, colindata la Castelul de la Savarsin
Foto: Arhiva

Membrii Familiei Regale au primit colindatori, sambata, la Castelul Regal de la Savarsin, unde isi petrec si in acest an sarbatorile de iarna.

Colindatorii care au fost sambata la Castelul Regal sunt din judetele Arad, Bihor si Timis, iar printre acestia au fost si dubasii din Savarsin, preferatii regelui Mihai.

De asemenea, Familia Regala a fost colindata de grupul colindatori "Simbol" din Curtici si cei ai scolii generale din localitatea Gelu, judetul Timis. Tot sambata, Familia Regala a fost colindata de corul de copii al parohiei Cintei din judetul Arad, dar si de grupul de colindatori din Rosia, judetul Bihor.

Colindatorii care au trecut sambata pe la Castelul de la Savarsin au fost rasplatiti de gazde cu colaci, iar membrii Familiei Regale au inchinat cu ei cate un pahar de vin.

In Ajun de Craciun, Familia Regala a oferit angajatilor si colaboratorilor Castelului Regal, Ocolului Silvic Regal si SPP cadouri de Craciun.

In cursul zilei de vineri, Familia Regala a primit la Castelul Regal de la Savarsin colindatori ai Asociatiei "Amicii Regelui Mihai", de la Gradinita engleza din Arad si fanfara de copii a unei scoli generale din Teius. La castel au mai fost si corul bisericii baptiste din Sebis, corul "Harmonia" din Timisoara si grupul "Meloritm" al Palatului Copiilor din Bucuresti. Tot vineri, Majestatea Sa Regele, impreuna cu ASR Principesa Mostenitoare Margareta si ASR Principesa Maria, a oferit cadouri de Craciun familiilor nevoiase din Savarsin.

"De fiecare data cand vin la Savarsin simt ca sunt acasa. A trecut un an dificil si speram ca anul viitor va fi mai bine", a spus Principesa Mostenitoare Margareta.

Anul acesta, Familia Regala va avea pe masa de Craciun un curcan de 25 de kilograme, dar si un desert primit din Anglia.

Regele Mihai si Regina Maria vor primi cadou din partea membrilor Familiei Regale o noptiera facuta de in atelierul de la Castelul de la Savarsin. Noptiera a fost confectionata dupa un model de la Regina Mama Elena.

Principele Radu l-a prezentat sambata pe Troy, un catel din rasa Labrador, de doua luni si jumatate. Troy a luat locul la Castel de la Savarsin lui Ursus, care a murit in primavara acestui an.

Duminica, incepand cu ora 11.00, Familia Regala va participa la Sfanta Liturghie, la biserica ortodoxa din Savarsin.

Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
#Familia Regala colindatori, #Regele Mihai colinde Craciun , #Casa Regala