Fata regelui Mihai - verdict in procesul luptelor de cocosi

Autor: Ana Ilie
Joi, 23 Octombrie 2014, ora 08:42
8792 citiri
Fata regelui Mihai - verdict in procesul luptelor de cocosi

Printesa Irina Walker, fata regelui Mihai, a primit miercuri verdictul in procesul luptelor de cocosi pe care le organiza impreuna cu sotul, in statul american Oregon.

Printesa a scapat usor si va fi plasata trei ani sub supraveghere, dupa ce si-a cerut scuze pentru rolul jucat in reteaua de organizare de lupte cu cocosi care, spune aceasta, a adus rusine familiei sale.

"Imi pare foarte rau pentru implicarea mea in aceasta afacere. Nu am intentionat sa incalc legea", a spus Irina Walker judecatorului federal inainte de a primi sentinta, scrie Huffington Post.

Irina si sotul sau, John Walker, au pledat vinovat in iulie la acuzatia ca au desfasurat o operatiune ilegala de pariuri. John Walker, fost adjunct de serif, a fost si el plasat sub supraveghere de catre instanta.

In cadrul intelegerii cu procurorii, familia Walker a fost de acord sa-si vanda proprietatea si sa plateasca 200.000 de dolari statului.

Irina Walker, in varsta de 61 de ani, este a treia fata a regelui Mihai.

Fiica regelui Mihai recunoaste ca e vinovata de organizarea luptelor ilegale de cocosi

Judecatorul a decis ca va permite ca cei doi sa poata calatori in strainatate in perioada cat sunt sub supraveghere, intrucat avocatii au explicat ca tatal Irinei are 93 de ani si probleme de sanatate si printesa doreste sa il viziteze cat mai este in viata.

Familia Walker a fost arestata in 2013, dupa ce autoritatile au descoperit ca au organizat cel putin 10 lupte de cocosi intr-o magazie aflata pe proprietatea lor din Irrigon. Spectatorii plateau fiecare cate 20 de dolari ca sa vada lupta de cocosi, care aveau legate cutite de picioare. In general, la fiecare lupta erau peste 100 de spectatori si cuplul facea bani si din vanzarea de alcool la astfel de evenimente.

Luptele cu cocosi organizate de Principesa Irina: cruzime, cota din pariuri ilegale, personaje dubioase

Mai mult de 12 persoane au fost puse sub acuzare in acest caz si doi suspecti sunt cautati.

Irina Walker s-a mutat in SUA din Elvetia cu fostul sot John Kreuger, in anii '80, si a trait in Oregon multi ani. Ulterior, a divortat si s-a casatorit cu Walker, prieten de familie si vecin.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#fata rege Mihai sentinta SUA, #fata rege Mihai condamnata SUA, #printesa Irina proces SUA , #Casa Regala