Fostul principe Nicolae a cerut test de paternitate: Daca e al meu copilul, imi asum toate obligatiile legale (Video)

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 14:21
5203 citiri
Fostul principe Nicolae a cerut test de paternitate: Daca e al meu copilul, imi asum toate obligatiile legale (Video)
Foto: Facebook/ Nicholas De Roumanie Medforth-Mills

Nicholas Medforth-Mills spune ca pe parcursul acestui an i-a solicitat de mai multe ori Nicoletei Cirjan, tanara care sustine ca el este tatal copilului ei, sa faca testul de paternitate, iar aceasta a refuzat ferm.

Fostul principe mai sustine ca daca in urma unui test ADN efectuat la Institutul National de Medicina Legala se va stabili ca el este tatal copilului tinerei, atunci isi va asuma "toate obligatiile legale ce rezulta din aceasta situatie".

"Pe parcursul anului 2016 doamna Nicoleta Cirjan m-a anuntat prin corespondenta scrisa ca sunt tatal copilului ei. In scopul probarii declaratiilor, am invitat-o impreuna cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN), la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti, singura institutie abilitata sa efectueze in mod stiintific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cirjan nu a dat curs acestei solicitari si nici celor ulterioare. Mai mult decat atat, pana la data prezentului comunicat, nu a fost declansat niciun proces civil de stabilire a paternitatii, la instanta competenta", afirma fostul principe Nicolae, intr-un comunicat de presa postat joi pe pagina sa de Facebook.

El spune ca, in pofida acestor refuzuri, afirmatiile pe tema paternitatii au continuat, motiv pentru care in 3 septembrie 2016, prin intermediul avocatului sau, Radu Enache, membru al Baroului Bucuresti, i-a adresat Nicoletei Cirjan o ultima solicitare pentru testarea ADN, iar "raspunsul a fost un alt refuz ferm".

"Daca in urma unui test ADN efectuat la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti rezulta ca sunt tatal copilului doamnei Cirjan, prin declaratie notariala de recunoastere a paternitatii, imi voi asuma toate obligatiile legale ce rezulta din aceasta situatie. Avand in vedere ca pana in acest moment nu exista nicio hotarare judecatoreasca de stabilire a paternitatii sau declaratie notariala de recunoaste a paternitatii din partea mea, apreciem ca orice alte afirmatii legate de acest subiect sunt nefondate", adauga fostul principe Nicolae.

La scurt timp de la aparitia comunicatului, Nicoleta Cirjan a avut o scurta reactie pe Facebook.

"Da, stiu, a aparut un comunicat de presa cu numele meu in el. Va multumesc pentru atentie, dar mai bine o indreptati catre lucrurile importante", a scris pe Facebook Nicoleta Cirjan.

Nicholas Medforth-Mills este primul nascut al principesei Elena, cea de-a doua fiica a regelui Mihai si reginei Ana. In aprilie 2010, in virtutea Statutului din 2007 al Casei Regale, el a devenit printul Nicolae al Romaniei, devenind totodata al treilea in ordinea succesiunii la tron, dupa principesa Margareta si dupa mama sa.

Cinci ani mai tarziu, pe 1 august 2015, regele Mihai i-a retras titlul si l-a scos din linia de succesiune la tron din considerente pe care Casa Regala nu le-a facut publice. La acel moment, presa a vehiculat ca un motiv ar fi relatia acestuia cu o tanara din echipa care il insotea in actiunile in tara, tanara care era atunci insarcinata.

Tanara, Nicoleta Cirjan, a nascut in 9 februarie o fetita, Iris Anna, presa relatand despre copil ca despre fiica principelui Nicolae.

Citeste mai multe despre acest caz:

Regele Mihai a retras titlul de "Principe al Romaniei" nepotului sau Nicolae

De ce nu mai e Nicolae principe: Un consilier explica decizia surprinzatoare a regelui Mihai

Prima reactie a lui Nicolae, dupa ce regele i-a retras titlul de principe

Nicolae nu mai e principe. Reactia designerului Casei Regale

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#principe Nicolae copil, #Nicolae casa regala copil , #Casa Regala
Comentarii