Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vezi ce tinute vor purta membrii Casei Regale la nunta de la Monaco

Joi, 30 Iunie 2011, ora 21:33
12262 citiri
Vezi ce tinute vor purta membrii Casei Regale la nunta de la Monaco
Foto: Arhiva

Principesa Margareta si principele Radu vor avea la nunta printului Albert de Monaco haine purtand semnatura unor designeri romani, dar si straini. In schimb, printesa Lia de Romania va purta o creatie Catalin Botezatu, la fel ca si Nadia Comaneci.

Principesa si sotul ei vor purta cate cinci tinute la diferitele evenimente. Ca si in cazul nuntii regale din Marea Britanie, principesa Margareta a ales sa poarte creatii ale casei de moda italiano-spaniole Arasa Morelli, dar si tinute realizate de creatori romani precum Irina Schrotter, Doina Levintza si Christine Kostoff. Accesoriile pe care le va purta principesa sunt realizate de Dan Coma, informeaza Mediafax.

Familia regala a Romaniei va oferi ca dar de nunta cuplului princiar din Monaco o rama dubla de fotografii si o cutie din piele in culorile steagului monegasc, realizate pentru aceasta ocazie de artistul Dan Coma.

Si creatorul Catalin Botezatul va fi prezent la acest eveniment, dar nu direct, ci prin intermediul creatiilor sale ce vor fi purtate de printesa Lia de Romania si de celebra gimnasta Nadia Comaneci.

"Sunt onorat de faptul ca, pentru acest mare eveniment, Printesa Lia a ales sa poarte o tinuta creata de mine. Este un gest care ma bucura nespus, mai ales ca vine din partea unei doamne atat de stilate si cu o prestanta atat de mare", declara Catalin Botezatu.

Principatul de Monaco, decorat in culorile monegasce si sud-africane, promite locuitorilor sai o mare sarbatoare populara la inceputul lunii iulie, cu ocazia nuntii printului Albert al II-lea cu logodnica lui, Charlene. La ceremoniile care se vor desfasura pe durata a doua zile (1 si 2 iulie) sunt asteptate numeroase personalitati si capete incoronate.

Cea mai recenta nunta regala organizata in principat a avut loc in 1956, cand tatal lui Albert, Rainier, s-a casatorit cu actrita americana castigatoare a unui premiu Oscar Grace Kelly.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#principesa Margareta nunta Monaco, #tinute regale nunta Monaco, #nunta print Albert Monaco , #principesa Margareta