Antonescu, de ziua regelui Mihai: Sunteti model de onoare pentru statul roman

Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 19:20
2216 citiri
Antonescu, de ziua regelui Mihai: Sunteti model de onoare pentru statul roman

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis un mesaj regelui Mihai, cu prilejul aniversarii zilei de nastere, regele implinind vineri 92 de ani.

"Majestatea Voastra,

Cu prilejul aniversarii zilei de nastere, Senatul Romaniei, si eu personal, va transmitem respectul nostru si va adresam urarea ca anii ce vor veni sa va aduca sanatate si bucuria de a primi intreaga consideratie a poporului roman", se arata in mesajul presedintelui Senatului, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

"Inceputul modernizarii tarii noastre, constructia si implinirea destinului nostru european se leaga indisolubil de actiunile Majestatii Voastre ca rege si promotor al intereselor Romaniei. La momentul aniversarii celor 92 de ani, avem onoarea de a va transmite recunostinta noastra pentru tot ceea ce ati facut pentru poporul roman de-a lungul istoriei acestei tari", continua Crin Antonescu.

Regele Mihai: Interesul ingust si lasitatea nu trebuie sa ne ocupe viata

Potrivit acestuia, valorile pe care le intruchipeaza regele Mihai "reprezinta repere morale de care societatea noastra are nevoie mai mult decat oricand".

"Sunteti si veti ramane un model de demnitate, onoare si spirit de sacrificiu pentru statul roman si pentru cetatenii sai.

Fie ca v-ati aflat in tara sau constrangerile politice v-au determinat sa luati calea exilului, stim ca ati fost intotdeauna alaturi de noi, de romani. Astazi, la venerabila varsta de 92 de ani va gasim tot in slujba tarii si nu exista alt mod mai potrivit de a ne exprima recunostinta decat respectul nostru etern, ca natiune", a mai afirmat presedintele liberal.

Nu in ultimul rand, presedintele Senatului il asigura pe regele Mihai de pretuirea si respectul romanilor.

"Acum, romanii au un nou prilej sa va fie aproape, de aceea salut cu bucurie initiativa anuntata de Casa Regala de a va sarbatori public ziua de nastere si cea onomastica. Pentru tot ceea ce reprezentati, pentru istoria Romaniei, dar si pentru viitorul acestei tari, folosesc acest prilej pentru a va asigura de intreaga noastra pretuire si de respectul nostru", mai spune Crin Antonescu.

Regele Mihai a implinit, vineri, varsta de 92 de ani.

F.N.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Crin Antonescu mesaj Regele Mihai, #aniversare Regele Mihai, #Regele Mihai 92 de ani , #stiri Regele Mihai