Noi detalii despre starea de sanatate a regelui Mihai

Luni, 04 Iulie 2016, ora 23:03
9802 citiri
Noi detalii despre starea de sanatate a regelui Mihai
Foto: Arhiva Ziare.com

Starea de sanatate a regelui Mihai este stabila, dar "la fiecare saptamana si luna care trece organismul este din ce in ce mai fragil", a declarat, luni, principele Radu, care a precizat ca "nici regele, nici regina nu pot sa mearga spre mai bine", dar "partea buna a lucrurilor este ca nu exista niciun motiv de ingrijorare imediata".

"Lucrurile sunt asa cum oricine si le poate imagina. Nici regele, nici regina nu pot sa mearga spre mai bine. Partea buna a lucrurilor este ca nu exista niciun motiv de ingrijorare imediata, in sensul ca organismul functioneaza, dar la fiecare saptamana si luna care trece este din ce in ce mai fragil si din ce in ce mai in nevoia de a fi ajutat.

Este doar o foarte trista scadere a puterilor, fara sa fie in mod special ceva ingrijorator acum", a declarat principele Radu al Romaniei, luni, la finalul unui eveniment organizat de Ziua Crucii Rosii Romane.

Principele Radu a mai spus ca a vorbit cu regele la telefon in 7 iunie si ca sunt cu totii foarte bucurosi ca "nu s-a primit inca niciun telefon cu o veste proasta".

"Majestatea Sa citeste scrisorile pe care le primeste, uneori cere ca la un anume lucru sa se raspunda sau nu. Citeste stirile, a vorbit de ziua mea la telefon, pur si simplu i-am auzit glasul pe 7 iunie si din acest punct de vedere suntem cu totii foarte bucurosi ca nu s-a primit inca niciun telefon cu o veste proasta", a adaugat el.

In 2 martie, Casa Regala a anuntat ca regele Mihai a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale. La aceeasi data a fost anuntata si retragerea acestuia din viata publica.

Regele Mihai a fost externat, in 15 martie, din clinica de la Lausanne unde a fost internat timp de 17 zile, starea sa fiind stabila, dar impunand o lunga perioada de recuperare sub supraveghere medicala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#stare sanatate regele Mihai , #stiri Regele Mihai