Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Fenechiu, despre Dobre: A existat o balbaiala a MAI, dar e exagerata urmarirea penala

Luni, 13 August 2012, ora 21:41
3004 citiri
Fenechiu, despre Dobre: A existat o balbaiala a MAI, dar e exagerata urmarirea penala
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a recunoscut, luni, ca si-a exprimat nemultumirea legata de activitatea fostului ministru Victor Paul Dobre. El a mentionat ca nu vede ca Dobre sa fi incalcat legea "vreo clipa".

Fostul ministru Dobre, acuzat de abuz in serviciu - Parchetul vrea inceperea urmaririi penale

"Eu i-am spus ceva domnului Dobre in interiorul organizatiei noastre, Traian Basescu a spus niste lucruri unor oameni si unor institutii in vazul tuturor, amenintari mult mai grave decat cele pe care le-am facut eu de pe umila mea pozitie, catre un coleg despre care am considerat la un moment dat ca nu si-a facut treaba asa cum trebuia sa o faca. (...) Asta a fost si nemultumirea mea in acea sedinta, faptul ca a existat o balbaiala in interiorul Ministerului Administratiei si Internelor in ceea ce priveste raspunsul catre Curtea Constitutionala", a explicat Fenechiu.

USL: Nu punem pe ordinea de zi ridicarea imunitatii ministrului Dobre (Video)

El a sustinut ca a avut acelasi punct de vedere cu cel exprimat, luni, de Ioan Rus, respectiv acela ca ministerul nu-si putea asuma o cifra exacta a numarului real de alegatori cuprinsi in listele electorale permanente.

"Consider si eu total exagerata inceperea unei urmariri penale impotriva unui fost ministru care nu vad ce lege a incalcat vreo clipa", a mai comentat Fenechiu, legat de solicitarea adresata de Parchet Camerei Deputatilor.

Ridicarea imunitatii lui Dobre, dezbatuta marti de deputati

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a cerut Camerei Deputatilor avizul pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Administratiei, Victor Paul Dobre, care alaturi de secretarul de stat Ioan Cabulea au inaintat Curtii Constitutionale o adresa prin care precizau ca MAI nu-si poate asuma numarul de alegatori.

Victor Paul Dobre ii spunea unui anume "Vlad" ca "Vela, ala de la Prahova si Fenechiu m-au facut zob" si ca se pregateste "o nebunie intreaga", iar acesta il intreba daca nu ar fi mai bine sa fuga "din acest grup infractional organizat".

Fostul ministru delegat pentru Administratie ii spunea lui "Vlad", intr-o discutie telefonica din seara zilei de 3 august, ca a vorbit cu Daniel Chitoiu, iar acesta l-a anuntat ca Victor Ponta si Crin Antonescu au hotarat ca este mai bine sa isi dea demisia, potrivit referatului prin care procurorii cer avizul de urmarire penala pentru Victor Paul Dobre.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Relu Fenechiu Paul Dobre, #Relu Fenechiu interceptari Paul Dobre, #Fenechiu urmarire penala Dobre , #PNL