Fenechiu: PD-L incearca sa cumpere voturi cu sute de mii de euro pe masa

Duminica, 11 Octombrie 2009, ora 20:25
1980 citiri
Fenechiu: PD-L incearca sa cumpere voturi cu sute de mii de euro pe masa
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, duminica, ca este convins ca, miercuri, a doua zi dupa ce motiunea de cenzura va trece, formatiunile care au sustinut-o vor merge la Cotroceni pentru a propune un Guvern de specialisti, care sa administreze tara pana dupa alegeri.

"Eu sunt convins ca miercuri se va merge la Cotroceni cu o propunere de Guvern nou, format din specialisti, din tehnocrati. PNL, prin Crin Antonescu, a dat de mult acest semnal. Acum si cei de la PSD si-au reluat si ei aceasta propunere. Cred ca vor fi de acord si cei de la UDMR", a declarat Fenechiu.

Liderul liberal a mai spus ca are incredere ca motiunea va trece si a mai aratat ca nu crede ca UDMR va trada si nu va vota textul pe care l-a initiat. "Din cate ii cunosc eu pe cei de la UDMR, ei sunt totusi niste oameni cunoscuti ca seriosi si de cuvant. Un partid care semneaza o motiune de cenzura si nu o voteaza apoi nu exista. Nu pot sa cred ca s-ar putea sa nu voteze motiunea", a declarat Fenechiu.

"PD-L este, in acest moment, la cumparaturi, oricati bani au furat, nu au destul ca sa cumpere suficiente voturi pentru ca motiunea sa fie respinsa. Discuta cu sute de mii de euro pe masa, cu promisiuni de afaceri doar ca sa nu treaca motiunea, sunt disperati. Nu vor reusi", a mai spus liderul liberal.

PSD si UDMR si-au transmis fiecare in acest week-end indoiala ca parlamentarii celeilalte vor vota motiunea.

Presedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca nu este foarte convins ca motiunea de cenzura va trece, deoarece nu crede ca PSD o va vota. Politicianul UDMR nu a exclus ipoteza ca, in urma consultarii cu presedintii teritoriali, UDMR sa nu mai voteze motiunea de cenzura, precizand, insa, ca decizia finala va apartine grupurilor parlamentare.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sambata, ca parlamentarii PSD si PNL vor vota motiunea de cenzura, asa cum le cere partidul, si ca, in acest moment, este important ce va face UDMR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Relu Fenechiu negocieri PDL, #motiune cenzura Guvern Boc , #PNL