Fenechiu: Sper ca Nastase sa ramana doar blogger, dupa Congresul PSD

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 17:42
1981 citiri
Fenechiu: Sper ca Nastase sa ramana doar blogger, dupa Congresul PSD

Relu Fenechiu, vicepresedintele PNL, raspunde unor critici aduse de Adrian Nastase pe blog la adresa liberalilor, afirmand ca spera ca, dupa congresul PSD, Nastase sa ramana doar blogger.

"Nu stiu rolul care i se rezerva lui Adrian Nastase dupa congresul PSD, insa sper ca acest rol sa nu il implice mai mult decat ca blogger, pentru ca trebuie sa recunoastem ca daca nu exista un Adrian Nastase, atunci nu exista nici un Traian Basescu. Nimeni nu poate si nu trebuie sa uite ca un Basescu a fost posibil numai din ura si frica fata de Adrian Nastase", scrie Relu Fenechiu pe blog.

Potrivit acestuia, incercarile din ultima vreme ale lui Adrian Nastase "de a-si ridica vocea si de a reprezenta analistul 'la rece' al partidului rosu nu conving pe nimeni".

Nastase: De cati pedelisti e nevoie pentru a schimba un bec?

"Recunosc faptul ca nu urmaresc blogul domnului Adrian Nastase, insa incercarile domniei sale din ultima vreme de a-si ridica vocea si de a reprezenta analistul "la rece" al partidului rosu, pe mine unul nu ma conving si cred ca pe nimeni altcineva.

Citind pe diagonala cuvantarea sa la congresul TSD, am remarcat ca, venind dintr-un univers paralel, Adrian Nastase spune ca PSD ("noi" zice domnia sa, "partidul care a fost mereu in avangarda") este partidul care "a pornit revolutia" si tot "ei" "au inceput reformele", dupa cum tot "ei" au cele mai multe conturi de Facebook si bloguri". Ma rog, "ei" pot sa fie sanatosi - nu este nimic de comentat aici, dar astfel de afirmatii au darul de a ma amuza", afirma Fenechiu.

Nastase: Liberalii au facut fericiti cativa oameni numindu-i ministri

Vicepresedintele PSD mai adauga ca atitudinea social-democratului este cea a unui simpatizant PD-L.

"Nu stiu de ce nu se axeaza el pe guvernarea portocalie, dar este clar ca, atata timp cat PSD a fost la guvernare impreuna cu Basescu, nu pot sa ii atace frontal pe democrat-liberali", mai afirma Fenechiu.

Liberalul spune ca, desi Nastase promite pe blog o evaluare "rece" a evolutiilor macro-economice din ultimii 10 ani, "aceasta evaluare incepe in 2005 si nu cuprinde perioada in care PSD a guvernat cu PD-L".

"Analiza pe care o face este de fapt un atac politic, atata timp cat numai liberalii sunt prezentati intr-o lumina defavorabila. Oare dansul are prieteni in PD-L?

Modul in care Adrian Nastase "desfiinteaza" guvernarea liberala pare copiat dupa alti clasici (inca) in viata (politica), si mai exact l-ar face gelos pe alt premier, de viitoare trista amintire - Emil Boc", conchide Fenechiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Relu Fenechiu Adrian Nastase, #Fenechiu Nastase PD L guvern, #Fenechiu PSD Nastase , #PNL
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
sacalii , hienele , sobolanii , casalotul , rechinii , viermii , lipitorile , si capusele