Relu Fenechiu: Romanii sa mearga la vot

Vineri, 27 Iulie 2012, ora 20:12
1304 citiri
Relu Fenechiu: Romanii sa mearga la vot

USL face un apel romanilor sa mearga duminica la vot, sa decida pentru viitorul lor, pentru ca, intr-o democratie functionala, votul este cel care conteaza, si nu absenteismul, a declarat vicepresedintele PNL Relu Fenechiu, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

"Vreau sa fac un apel public la toti romanii sa mearga la vot, sa decida pentru viitorul lor, pentru ca de acest vot depinde viata lor de zi cu zi in urmatorii ani. De acest vot depinde daca Romania va deveni o tara normala sau daca Romania va ramane in aceeasi stare in care se gaseste astazi", a declarat Fenechiu.

Vicepresedintele PNL a reamintit ca romanii aflati in localitatea de domiciliu in momentul votului vor vota la sectia de votare la care sunt arondati. In schimb, cei care sunt in afara localitatii lor de domiciliu pot vota la oricare din sectiile de votare din tara sau din strainatate.

"Aceasta campanie este o campanie atipica pentru ca in centrul ei nu e un partid politic, pentru ca nu se confrunta doua partide politice sau mai multe, nu se confruna doi sau mai multi oameni politici. In aceasta campanie electorala, se confrunta Traian Basescu cu romanii", a subliniat Fenechiu.

Liberalul a adresat un indemn tuturor cetatenilor Romaniei sa isi exprime in mod liber optiunea. "Atitudinea democratica este cea in care te prezinti la scrutin si votezi asa cum iti dicteaza constiinta. Intr-o democratie functionala, votul este ceea ce conteaza si nu absenteismul! Intr-o democratie veritabila, partidele politice ar trebui intotdeauna, fara exceptie, sa incurajeze oamenii sa isi indeplineasca obligatiile civice, participand la referendum", a afirmat Relu Fenechiu.

"Eu stiu ca, in aceasta tara, sunt cu siguranta peste 9 milioane de romani carora le pasa, care vor sa aiba un cuvant de spus pentru ei si familia lor, care cred ca se poate si altfel! Sunt, cu siguranta, peste 9 milioane de romani in tara asta care nu si-au pierdut speranta! Nu este doar un vot pentru demiterea lui Traian Basescu, este in primul rand o alegere pentru noi. De aceea, trebuie sa votam "DA" pentru noi si pentru viitorul nostru!", a mai spus Fenechiu.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Fenechiu referendum demitere Basescu, #Relu Fenechiu PNL , #PNL