Remus Cernea: Increderea romanilor in mine a ajuns la 6%

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 16:50
1632 citiri
Remus Cernea: Increderea romanilor in mine a ajuns la 6%

Remus Cernea, fostul lider demisionar al Partidului Verde, sustine ca este cotat cu 6% intr-un sondaj CCSB si ca fostii colegi de partid resping munca pe care a depus-o in cadrul partidului.

"Partidul Verde respinge categoric toata munca mea si a echipei pe care am format-o in ultimul an, dar si valorile democratice ale societatii deschise pe care le-am promovat.

Ca urmare a eforturilor pe care le-am depus in ultimul an, impreuna cu echipa mea, partidul a crescut exponential in simpatie si vizibilitate mediatica, iar increderea cetatenilor romani fata de mine a ajuns la 6% conform unor sondaje recente", a declarat Remus Cernea, pentru Ziare.com.

Acesta precizeaza ca sondajul CCSB din iulie 2010 il coteaza cu o notorietate de 40% si ca are increderea a 6% dintre romani.

Fostul lider executiv al ecologistilor a precizat ca si-a dat demisia miercuri, 17 septembrie, si ca decizia sa a fost anuntata in scris tuturor membrilor din conducerea Partidului Verde, inclusiv presedintelui partidului si Secretarului general.

Cernea nu a demisionat din Partidul Verde, ci a fost exclus pentru indisciplina

Declaratiile sale vin dupa ce Partidul Verde a anuntat ca Remus Cernea a fost exclus din partid pentru indisciplina. Acesta sustine insa ca diferendele din cadrul Partidului Verde au fost unele "legate de valori".

"Divergentele aparute in interiorul partidului tin asadar de valori si de faptul ca prin actiunile mele mi-am asumat integral viziunea politica prevazuta de Carta Verzilor Europeni si de alte documente programatice ale Verzilor, inclusiv in ceea ce priveste drepturile minoritatilor nationale, separarea dintre stat si biserica, drepturile persoanelor LGBT", adauga Remus Cernea.

Remus Cernea pune bazele partidului "Alba ca Zapada"

Liderul ecologist, cunoscut pentru atitudinea nonconformista, a anuntat, odata cu demisia sa, si faptul ca va pune bazele unei noi formatiuni politice, intitulata "Alba ca Zapada".

Cernea adauga ca din Partidul Verde au fost rejectate mai multe persoane, "buni profesionisti si persoane care impartasesc valorile democratice" pe care le-a promovat, prin "artificii procedurale" si ca, in prezent, isi canalizeaza energiile pentru a bune bazele noii formatiuni politice.

Cernea isi da demisia din Partidul Verde si infiinteaza partidul "Alba ca Zapada"

Recent, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu prezenta pe blogul sau datele unui sondaj de opinie, fara sa precizeze insa care este institutia care l-a realizat, in care se preconiza aparitia unei noi formatiuni politice, denumita "Alba ca Zapada".

Presa a speculat atunci ca ar fi vorba despre o formatiune politica desprinsa din PD-L, care ar aduna nucleul nemultumitilor din partid. Formatiunea era cotata de consilierul Sebastian Lazaroiu cu 35% in sondajul respectiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Remus Cernea, #Cernea incredere romani, #Cernea demisie Cernea Alba Zapada , #stiri Remus Cernea