Renault a anuntat ofertele pentru programul Rabla 2018 - ce masini poti cumpara la pret redus

Vineri, 02 Martie 2018, ora 08:27
37774 citiri
Renault a anuntat ofertele pentru programul Rabla 2018 - ce masini poti cumpara la pret redus
Foto: Renault

Renault a anuntat ofertele din Romania pregatite pentru programul Rabla 2018, ce va debuta in aceasta primavara.

Cel mai ieftin model Renault ce poate fi achizitionat prin programul Rabla 2018 este Clio, la un pret de pornire de 7.950 de euro, cu TVA inclus.

La acesti bani veti primi un motor 1.2 litri pe benzina (75 CP), iar ca dotari regasim proiectoare de ceata, jante de 16 inchi, cruise control, faruri de zi LED, card pentru deschiderea/inchiderea portierelor, aer conditionat manual, geamuri electrice fata, bluetooth si USB.

In versiunea Clio Estate, cu aceeasi motorizare, pretul porneste de la 8.600 de euro, cu TVA inclus.

Noul Renault Captur are un pret de pornire de 10.600 de euro prin programul Rabla 2018 si vine cu o motorizare pe benzina de 0.9 litri, capabila sa dezvolte 90 de CP.

Ca dotari, in versiunea de baza amintim jante de aliaj de 16", proiectoare de ceata, aer conditionat manual, cruise control, radio Connect R&Go si faruri de zi LED.

Cel mai ieftin model Renault Megane ce poate fi achizitionat prin programul Rabla 2018 este cel in versiunea Sedan. Pretul de pornire este de 12.350 de euro si are o motorizare pe benzina de 1.2 litri, capabila sa dezvolte 130 de cai putere.

Printre dotari gasim proiectoare de ceata, cruise control, jante de otel 16", lumini de zi fata LED, lumini de semnalizare in oglinzile laterale LED si tablou de bord cu indicatoarele analogice si digitale.

Cu aceeasi motorizare si aceleasi dotari, pretul pentru versiunea Renault Megane hatchback pleaca de la 12.700 de euro, iar pentru versiunea Estate de la 15.300 euro. Modelul estate are in plus si climatizare automata si senzor de ploaie.

In ceea ce priveste SUV-ul Kadjar, pretul prin programul Rabla 2018 pleaca de la 15.450 de euro, intr-o versiune cu motor pe benzina 1.2 litri, capabil sa dezvolte 130 CP.

Printre dotari regasim jante aliaj usor 17", sistem de iluminare LED pentru luminile de zi + stopuri si semnalizari, sistem de asistenta a pornirii in panta, cruise control, frana de parcare asistata si proiectoare de ceata.

In fine, pretul pentru modelul Talisman porneste de la 19.150 de euro si vine intr-o motorizare diesel de 110 CP, cu dotari precum cruise control, sistem multimedia cu ecran de 7", climatizare automata si faruri de zi LED.

Programul Rabla 2018 este asteptat sa inceapa in aceasta primavara, dar dealerii auto primesc deja precomenzi pentru modelele disponibile.

Ziare.com va publica si ofertele celorlalti producatori auto, pe masura ce acestea sunt anuntate.

Afla de aici care sunt conditiile pentru a putea participa la programul Rabla 2018

C.S.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#oferte Renault Rabla 2018, #masini Renault Rabla 2018, #oferte Rabla 2018, #masini Rabla 2018, #pret Renault Megane Rabla 2018 , #modele