Renault a lansat o "bestie": Modelul Koleos si experientele off-road (Foto&video)

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 19:13
6060 citiri
Renault a lansat o "bestie": Modelul Koleos si experientele off-road (Foto&video)
Foto: Renault Romania

Grupul francez Renault a lansat, luni, un nou model de masina in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

Automobilul a fost botezat Koleos si face parte din clasa SUV-urilor, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Carlos Chosn, presedintele si CEO al grupului, a transmis in cazul prezentarii ca modelul are "un stil puternic, dotari unice si capacitati complete de SUV".

Sursa: Renault Romania

Intr-adevar, e posibil ca "impunator" sa fie primul cuvant care-ti vine in minte atunci cand te uiti la acest automobil.

Volkswagen lanseaza un nou model - costa in jur de 10 mii de euro

Exteriorul, care are un aspect destul de dur, contrasteaza cu interiorul, care este rafinat, confortabil si generos, dupa cum sustine producatorul. De exemplu, pasagerii care stau pe scaunele din spate au parte de un spatiu de aproape de 30 de cm pentru genunchi. De asemnea, printre dotari se mai numara volan incalzit, sistem de degivrare pentru zonele cu clima rece, dar si filtru pentru polen, praf si mirosuri neplacute.

In plus, soferul se poate bucura de o pozitie de condus mai inalta cu 15 cm fata de un sedan traditional, iar manerele disponibile pe ambele parti ale consolei centrale ofera masinii o nota sport.

Sursa: Renault Romania

Noul Renault Koleos este dotat cu tehnologia 4x4, iar producatorul sustine ca e usor de utilizat si garanteaza siguranta si stabilitate crescuta prin neutralizarea subvirarii si supravirarii, dar si prin optimizarea aderentei in conditii dificile.

Noul Koleos ofera, de asemenea, o experienta off-road totala, gratie faptului ca garda la sol este de 213 mm.

Sub capota, viitorii clienti vor putea alege dintre trei motoare pe benzina si doua diesel-uri, care vor avea intre 130 si 175 cai-putere.

Sursa: Renault Romania

Conectivitate

Ca orice model de masina care se respecta, componenta tehnologica reprezinta o piesa importanta. Sistemul R-Link 2 serveste ca un centru de control conectat pentru a coordona functiile multimedia, sistemul de navigatie, functia "maini libere", sistemul radio si sistemele de asistenta a soferului.

In functie de regiune si dotari, sistemul de asistenta a soferului pot fi:

  • Pentru siguranta: Sistemul Activ de Franare de Urgenta
  • Pentru alerta: Sistemul de alerta la parasirea benzii de circulatie, alerta pentru mentinerea distantei de siguranta, avertizare unghi mort, detectarea oboselii.
  • Pentru asistenta: camera video marsarier, comutare automata faza lunga/ faza scurta, senzori de parcare fata, laterali si spate si sistemul Easy Park Assist.

Nimic despre pret. Deocamdata

Noul Koleos completeaza gama superioara a Renault, care include si crossover-ul Espace, limuzina de clasa D Talisman, dar si Talisman Estate.

Masina va fi produsa in doua uzine - Busan din Coreea de Sud pentru toate pietele, cu exceptia Chinei, si la Wuhan pentru piata chineza.

Koleos va fi vandut in 80 de piete, iar in Europa si Rusia va ajunge la inceputul anului viitor. Detaliile legate de pretul de vanzare in Romania nu exista momentan, dar britanicii de la Autocar estimeaza ca va fi similar cu cel al Nissan Qashqai, care la noi costa cel putin 18.000 de euro.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până la 2,8%, arată cel mai...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#Renault lansare Koleos, #Renault masina noua, #Renault model noua , #modele