Înapoi la listarea arhivei

10 Aprilie 2009 - Se pregateste Bursa locurilor de munca

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin va organiza in data de 24 aprilie Bursa generala a locurilor de munca, la Resita, Baile Herculane si Caransebes. Pana in prezent, au

10 Aprilie 2009 - Divortam de "Centru"

RESITA - Frunzaverde sustine ca descentralizarea este solutia pentru rezolvarea a numeroase probleme.

10 Aprilie 2009 - Cine nu iubeste animalele...

RESITA - Centrul de Tineret "Mansarda" Resita a gazduit intalnirea Asociatiei pentru Protectia Animalelor Caras-Severin cu voluntari interesati a se implica in activitatile acestei organizatii.

10 Aprilie 2009 - Taximetristii, trasi pe dreapta

RESITA - Politistii de la Rutiera au organizat, in urma cu doua zile, o actiune pe linia transportului rutier in regim de taxi.

10 Aprilie 2009 - Circulatie restrictionata

RESITA - Pe parcursul acestei luni, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara continua lucrarile de reabilitare a unor portiuni de drumuri si poduri din judetul Caras-Severin.

10 Aprilie 2009 - Zi "incendiara" in Caras-Severin

RESITA - Alte 40 de ha de vegetatie uscata din Caras-Severin au ars din cauza focului lasat nesupravegheat in spatii deschise in mai multe locatii din judet.

10 Aprilie 2009 - Cal accidentat si eutanasiat

Carasova - Un cal a fost lovit de un autoturism in aceasta seara in apropiere de comuna Carasova.

10 Aprilie 2009 - Bebelus aruncat la gunoi, la Bocsa

Bocsa - Cu cateva zile inaintea Pastelui cand toata lumea vrea sa faca fapte bune, o mama a avut taria sa isi arunce copilul nou nascut la gunoi.

10 Aprilie 2009 - Semenicul nemtesc

CARAS-SEVERIN. Consilierii judeteni caraseni au aprobat colaborarea intre judetele Caras-Severin si Timis si Societatea de prestari servicii comunale a orasului Munchen, in vederea derularii