Înapoi la listarea arhivei

05 Martie 2012 - Rulota cuprinsa de flacari la Resita

RESITA - Pompierii ISU "Semenic" au intervenit luni dimineata in urma unui apel efectuat la ora 8.50, ce sesiza un incendiu la o rulota din piata auto a municipiului Resita.

05 Martie 2012 - Razbunarea... CS Caras-Severin

Infrangerea de la Universitatea Suceava i-a "inrait" pe componentii echipei CS Caras-Severin.

05 Martie 2012 - Laureatii Cupei Martisor

RESITA - La intreceri au participat, recent, 31 de iubitori ai sportului mintii, la Cupa Martisor, turneu open gazduit de Sala Polivalenta din municipiul de pe Barzava.

05 Martie 2012 - Conciliere pentru parcarile ilegale din Resita. Oamenii cer preturi mai mici, ca sa poata folosi masina in oras

Reprezentantii municipalitatii i-au convocat pe cei ai firmei Repark la o intilnire de conciliere, dupa ce edilul-sef al Resitei a constatat faptul ca numarul parcarilor preluate de firma a fost

05 Martie 2012 - Universitatea Resita, esec la Bistrita

RESITA - Echipa feminina de handbal Universitatea Resita a evoluat sambata, 3 martie a.c., la Bistrita, in compania formatiei locale a Clubului Sportiv Municipal, intr-o partida contand din etapa a

05 Martie 2012 - FC Caransebes a pierdut amicalul cu FC Timisoara

LUGOJ - Intr-un meci de verificare disputat la Lugoj, FC Caransebes a fost infranta de FC Timisoara cu scorul de 0-3 (0-1).

05 Martie 2012 - Cine distruge drumurile din Caras-Severin

RESITA - Se pare ca exploatatorii forestieri aduc venituri judetului, dar tot ei sunt cei care distrug multe din drumurile din Caras-Severin.

05 Martie 2012 - Carasenii isi vor banii inapoi!

RESITA - Pe rolul instantelor sunt sute de dosare in care sunt atacate tot felul de taxe auto sau pentru emisii poluante.