Înapoi la listarea arhivei

15 Mai 2012 - Rataciti la antrenament in zona statiunii Baile Herculane

Doi tineri, un barbat si o femeie, erau cautati de luni seara (14 mai) si pana marti dimineata in zona Pietrele Albe din masivul Domogled.

15 Mai 2012 - Ruta Oravita-Anina, scoasa la licitatie fara ca investitorii sa fie interesati

Este prima cale ferata din Romania scoasa la mezat. Numarul mic de calatori a facut ca traseul sa nu mai fie rentabil pentru CFR.

15 Mai 2012 - FC Caransebes a obtinut un punct in extremis

In a XXVI-a etapa a Ligii a III-a de fotbal, FC Caransebes a obtinut o remiza la Poli Timisoara II, scor 2-2 (1-0), cu un gol inscris de Staicu in minutele de prelungire.

15 Mai 2012 - Porti deschise pentru Erasmus

Cateva zeci de studenti resiteni au, in perioada urmatoare, sansa depunerii dosarelor pentru burse.

15 Mai 2012 - Accident cu trei raniti pe drumul Resita-Bocsa

Luni seara, pe drumul dintre Resita si Bocsa, in zona sediului RAR, a avut loc un accident auto soldat cu accidentarea a trei persoane.

15 Mai 2012 - Cea de-a XIV-a editie a Festivalului Ion Romanu

Festivalul de muzica religioasa Ion Romanu, ajuns in acest an la a XIV-a editie, va avea loc in data de 21 mai, cu ocazia sarbatoririi Sfintilor Imparati Constantin si Elena, in Catedrala "Schimbarea

15 Mai 2012 - Se poate consulta ghidul Masurii 112

Agentia pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a lansat pentru consultare publica Ghidul Solicitantului aferent Masurii 112 - "Instalarea tinerilor fermieri", care se incadreaza in Axa I "Cresterea

15 Mai 2012 - Incepe Bacalaureatul olimpicilor

La sfarsitul acestei saptamani candidatii la sesiunea speciala de Bacalaureat se pot inscrie pentru sustinerea examenelor finale.

15 Mai 2012 - Carasenii se intorc la agricultura

In luna aprilie a anului curent s-au inregistrat, la ghiseul Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Caras-Severin 269 de inmatriculari, dintre care 228 sunt persoane fizice (persoane