Înapoi la listarea arhivei

25 Februarie 2013 - Atentie, se strica vremea! Cod galben de ploi abundente si vant

Administratia Nationala de Meteorologie baga jumatate din tara, din Timis, Caras si Hunedoara pana in Constanta si Tulcea, sub incidenta codului galben de vreme rea: de marti ora 2 pana miercuri ora

25 Februarie 2013 - Bolnavii nu sunt trimisi la farmacii

CARANSEBES - In ciuda reclamatiilor, managerul spitalului din Caransebes sustine ca pacientii internati nu platesc nici medicamentele scumpe.

25 Februarie 2013 - Locuri de munca vacante in Caras-Severin

RESITA - Pentru aceasta saptamana sunt puse la dispozitie de catre agentii economici 11 posturi vacante, dintre care patru sunt rezervate celor care au competente pentru a conduce autocamioane sau

25 Februarie 2013 - Ateliere de creativitate pentru copii

RESITA - Copiii si tinerii de la Centrul de Tineret Resita Montana participa, in aceasta perioada, la confectionarea de martisoare prin tehnica rularii hartiei, numita quilling.

25 Februarie 2013 - Colegiul Economic a castigat Cupa Liceelor

RESITA - Sapte echipe s-au prezentat la startul Cupei Liceelor Antidrog la fotbal, intrecere desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute, in sala de sport a Liceului de Arte "Sabin Pauta" din Resita.

25 Februarie 2013 - Doua accidente cu trei raniti, in aceeasi zi

RESITA - In dimineata zilei de vineri, 22 februarie, pe drumurile din Caras-Severin au avut loc doua accidente auto soldate cu raniti.

25 Februarie 2013 - "Cariere" promitatoare in furt, incheiate prematur

RESITA - La finele saptamanii, doi barbati au fost arestati, ei facand parte dintr-un grup care, in doar o luna, a furat peste 70.000 de lei.

25 Februarie 2013 - Derby resitean, amical

RESITA - Cele doua formatii resitene, Muncitorul si FCM, si-au disputat intaietatea, sambata, 23 februarie a.c., intr-o partida de verificare. Intalnirea, desfasurata pe terenul "gospodarilor", s-a