Înapoi la listarea arhivei

21 Martie 2013 - Mediul concurential stimulat in Caras-Severin

Agenda seminarului cuprinde tematici legate de politicile in domeniul ajutoarelor de stat, legea concurentei, precum si de obligatiile care le revin autoritatilor administratiei publice locale in

21 Martie 2013 - Resitenii pot vedea in amanunt cum li se pregateste apa de baut

Aquacaras SA organizeaza maine, cu ocazia Zilei mondiale a apei, Ziua Portilor Deschise la Statia de Tratare a Apei Resita si la Statia de Epurare a Apelor Uzate Resita.

21 Martie 2013 - Zi plina pentru ISU Semenic

CARAS-SEVERIN - Pentru a marca un an de la operationalizarea SMURD in judetul nostru, subofiterii in uniforma rosie ai subunitatilor de interventie ale ISU Semenic se vor afla joi in mijlocul

21 Martie 2013 - Sclipiri Swarovski pe Barzava?

RESITA - Municipiul a fost la un pas de a beneficia de o investitie din partea liderului mondial in fabricarea de cristale.

21 Martie 2013 - Reincepe campionatul judetean de minifotbal

RESITA - Duminica, 24 martie a.c., de la ora 10, se va relua Campionatul Judetean de Minifotbal Amatori Caras-Severin, editia 2012/2013.

21 Martie 2013 - Invitatie la cumparaturi pentru resiteni

RESITA - De la blanuri si haine din piele, pana la incaltaminte, confectii si textile, pe toate le gasiti la targul Fan Expo.

21 Martie 2013 - A protestat impotriva evacuarii din locuinta ANL

RESITA - Un resitean s-a adresat redactiei spunand ca va recurge la diverse forme de protest impotriva deciziei de evacuare.

21 Martie 2013 - Resita face curatenie spre Bocsa

RESITA - Resedinta judetului a demarat actiuni de salubrizare a zonei cuprinse intre calea ferata ce leaga Resita de Bocsa si malul Barzavei, pe o portiune de aproximativ un kilometru, in cadrul