Înapoi la listarea arhivei

27 Martie 2013 - Bal de caritate pe malurile Barzavei

Zilele trecute s-a derulat cea de-a IV-a editie a balului caritabil Filantropica Rotaract.

27 Martie 2013 - Sorin Frunzaverde: Nu avem de unde da mai mult

Bugetul propriu al judetului Caras-Severin si bugetul defalcat pe institutiile subordonate Consiliului Judetean au fost aprobate in sedinta extraordinara de marti.

27 Martie 2013 - Daniel Radeanu si-a rupt un tendon la antrenament

Nerabdator sa debuteze la Cupa Mondiala de gimnastica seniori, de la Doha, din Qatar, intreceri care se deruleaza in aceasta perioada, Daniel Radeanu, legitimat la C.S. Municipal, a suferit o ruptura

27 Martie 2013 - Ponta il taxeaza pe Frunzaverde: " Avem banii pentru pensii si salarii, dar poate ii taiem de la CJ Caras unde sefii se vad la TV"

Afirmatia presedintelui CJ Caras- Severin care a declarat ca nu se stie daca Romania va avea fondurile necesare pentru a plati salariile si pensiile a fost dur taxata de premierul Victor Ponta,

27 Martie 2013 - Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde, intr-un moment de sinceritate: "Daca vom plati salariile si pensiile, sa fim fericiti"

Intr-o discutie despre repartizarea bugetului local, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PNL), a avut un moment de sinceritate si a declarat ca in tara situatia "e

27 Martie 2013 - Salvati de furia Dunarii

Sase cetateni germani, care calatoreau cu doua caiace pe Dunare, au fost salvati de catre echipaje ale Politiei de Frontiera Berzasca.

27 Martie 2013 - Sahistii, test pentru Campionatele nationale

La Sala Polivalenta din municipiu s-au desfasurat recent, timp de doua zile, intrecerile "Trofeului Caras-Severin" la sah clasic pentru copii si juniori pana la 14 ani.

27 Martie 2013 - PNL Mehedinti se intareste

Organizatia Mehedinti a Partidului National Liberal, condusa de presedintele liberalilor caraseni, Marcel Vela, s-a intarit cuun lot consistent de alesi ai PDL.

27 Martie 2013 - Concurs de poezie in grai la Uzdin

Sambata, 30 martie, un grup de sapte eleve de la Liceul Teoretic "Mircea Eliade" din Resita participa la cea de-a XIV-a editie a Concursului de recitatori "Buna Vestire" de la Uzdin, in Banatul

27 Martie 2013 - Pe urmele lui Mircea Eliade

RESITA - Elevi, studenti, profesori si cercetatori ai operei scriitorului roman se intalnesc anual la Chisinau.

27 Martie 2013 - Tensiuni interne in PDL Caras-Severin

Presedintele filiale carasene, Nicusor Vasilescu, si consilierul judetean Aurel Miclea se "razboiesc" in declaratii.