Înapoi la listarea arhivei

16 Septembrie 2014 - Apele sunt din ce in ce mai furioase.Locuitorii a 30 de case dintr-o localitate din Caras Severin sunt pregatiti de evacuare

Apele sunt din ce in ce mai mari in Caras Severin si autoritatile isi iau masuri de precautie pentru a preveni pierderile de vieti omenesti.

16 Septembrie 2014 - Baietii de aur nu mai ajung pe scena din Resita

Vesti proaste pentru resitenii care isi doreau o intalnire cu actorii Teatrului Mic din Bucuresti, Dan Condurache si Mihai Dinvale.

16 Septembrie 2014 - Strainii ne-au gustat rachia

BAILE HERCULANE - Statiunea de pe Valea Cernei a gazduit, la finalul saptamanii trecute, cea de a XV-a editie a Festivalului Rachiei din Banat, intr-un context de promovare complexa a statiunii.

16 Septembrie 2014 - Politistii au mers si ei la scoala. Sute de politisti vor fi cu ochii pe scoli si gradinite in anul scolar ce tocmai a debutat

Aproximativ 500 de politisti din cadrul IPJ Caras-Severin au participat, luni dimineata, la festivitatile de deschidere a anului scolar.

16 Septembrie 2014 - Comertul cu flori nu a mai fost la fel de profitabil ca in alti ani. Ploaia a bagat la apa si la popriu si la figurat veniturile florarilor

Ploaia a reusit anul acesta sa ii sperie pe parintii obisnuiti ca la inceput de an scolar, sa ofere dascalilor buchete de flori.

16 Septembrie 2014 - Trafic de influenta.Seful unei institutii importante din Caras Severin cercetat penal

Seful unei institutii importante din Caras-Severin, este cercetat de procurori pentru trafic de influenta.