Cabanele silvice, pregatite sa-si intampine oaspetii

   

Cabanele apartinand ocoalelor silvice din Caras-Severin au fost renovate si pregatite sa-si intampine turistii in cele mai pitoresti locuri din judet. Un numar de 17 cabane ce apartin Directiei silvice din judet pot fi inchiriate de cei care doresc sa-si petreaca vacanta sau sfarsitul de saptamana in mijlocul naturii, pe malul unor lacuri inconjurate de paduri.

Conditiile oferite de aceste cabane sunt bune, tinand cont ca in ultimii doi ani acestea au fost renovate, iar preturile practicate aici variaza in jurul valorii de 30 de lei de persoana pe noapte. "Din pacate, multi dintre cei care si-ar dori sa viziteze cele mai frumoase locuri din Banatul de Munte nu stiu de existenta acestor cabane, pentru ca acestea nu sunt suficient mediatizate", afirma Mihai Bona, purtator de cuvant al Directiei Silvice Caras-Severin.

Dintre cele 17 cabane, doar trei, respectiv Berzasca, Smida si Valea Bei, sunt introduse intr-un program de promovare a silvoturismului la nivel national.AGERPRES
Miercuri, 08 Aprilie 2009, ora 12:51
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 876 ori

Cele mai citite stiri
EXCLUSIV. Tragedia de pe DN6 a plecat de la o bomboana! Vezi detaliile incredibile ale accidentului care a transformat salvatorii in victime!
Accidentul de aseara de pe DN6, acolo unde in urma cu aproape o luna a mai avut loc un accident tot ...
Caras- Severin: O ambulanta s-a ciocnit cu un autoturism, iar soferii celor doua masini au decedat
Doi barbati au murit si alte doua persoane au fost transportate la spital fiind ranite in urma unui ...
Tragedia de pe DN6 ascunde nereguli grave la Serviciul Judetean de Ambulanta Caras-Severin?! Raed Arafat a inceput verificarile!
La doar doua zile de la tragedia de pe DN 6 a iesit la iveala un aspect care poate fi unul din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor