Calatori transportanti intr-un microbuz ruginit, cu plafonul cazut si plin de mizerie. "Pericol public. Mi-am murdarit si rupt geamantanul"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 23 Mai 2018, ora 14:13
80 citiri
Carasenii care fac naveta intre judetele Timis si Caras-Severin sunt indignati de conditiile de transport pe care le ofera firma care este autorizata sa execute acest serviciu. GALERIE FOTO Un tanar din Caras-Severin a facut mai multe fotografii in microbuzul cu care a calatorit pe ruta Timisoara-Bozovici si sustine ca si-a murdarit bagajele si hainele, masina cu care se executa transportul fiind una care nu ar mai trebui sa circule pe strazi. "Am ajuns la autogara si soferul l-a intrebat pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Prima serie Erasmus+ a revenit acasa
RESIEsA - Cadrele didactice din Resita au participat la cursuri de formare de 5 zile in Belgia, ...
Sprijin material pentru cine vrea sa faca scoala
CARAS-SEVERIN - Deputatul liberal Dumitru Rujan aduce vesti bune de la Bucuresti, unde a fost lansat ...
Drumuri si Poduri Banat produce 700 de tone de asfalt pe ora
VEST - Divizia de constructii a grupului Maxagro, isi continua expansiunea. Vineri, 12 aprilie, ca ...