Coruptia si sistemul ilicit de imbogatire de la "Eftimie Murgu", pedepsite doar dupa interventia Procurorului General al Romaniei!

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 11:52
160 citiri
In "mica Sicilie", asa cum e cunoscut judetul Caras-Severin de catre procurorii DNA sau DIICOT din tara, "fabrica de diplome" de la Universitatea "Eftimie Murgu" a functionat ani buni fara ca organele de cercetare penala din teritoriu sa aiba vreo reactie, desi era de notorietate cum se face invatamant superior de calitate la Resita.

Organele de cercetare penala au descins in Universitatea "Eftimie Murgu" din Resita mai intai in iulie 2012, atunci cand au investigat vanzarea lucrarilor de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.