Descinderi DNA la biroul si acasa la liberalul Sorin Frunzaverde, seful CJ Caras Severin. "Sunt perchezitionat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale"

Sursa: Gandul
Joi, 14 Mai 2015, ora 07:48
180 citiri
Sorin Frunzaverde, care este vicepresedinte PNL la nivel national, nu a fost gasit la locuinta din municipiul Resita, perchezitiile fiind facute in absenta sa.
Contactat de Mediafax, liderul PNL a declarat ca a fost informat ca ancheta ar avea legatura cu turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
"Eu nu sunt in Resita, dar am aflat de la cei care fac perchezitiile ca sunt perchezitionat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Nu mi-au spus mai mult la telefon", a declarat ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.