Doar 3 din cei 47 de inculpati ai "Lotului Naidas", condamnati la inchisoare cu executare. Printre cei trei, si sotia prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 00:36
371 citiri
Marti, zeci de politisti, jandarmi si procurori DNA descindeau in Punctul de Trecere a Frontierei Naidas, 20 de persoane fiind retinute iar alte 30 cercetate in libertate.

Exista si un dosar al lotului Naidas dupa descinderile din 2011, in care DNA a trimis in judecata 55 de politisti de frontiera, vamesi si traficanti de tigari, tot pentru coruptie si contrabanda.

Doi dintre inculpatii acestui dosar au ales sa mearga pe procedura simplificata si sa-si recunoasca faptele, beneficiind de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.