EXCLUSIV. Zeci de institutii, biserici, politicieni si artisti au incercat sa-l scape pe primarul Mihai Stepanescu de puscarie!

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 07:59
215 citiri
Judecat pentru fapte de coruptie dupa ce a fost prins in flagrant de catre DNA primind mita, Mihai Stepanescu a prezentat instantelor de judecata pozitiile unor nume grele legate de persoana sa, cu scopul de a scapa de puscarie. Printre acestea, Robert Negoita sau maestrii Sabin Pauta si Stefan Popa Popas!

Stepanescu a cerut si primit mai multe recomandari de buna purtare de la institutii si chiar de la persoane fizice cu notorietate pentru a-i imbuna pe magistratii care judecau faptele lui de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.