Inamicul tacut: toxinele ramase in urma marilor uzine si mine. Medic: "A crescut numarul de cancere pulmonare. Dumnezeu stie ce are acest minereu in el"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 02:12
331 citiri
Mina de cupru din Moldova Noua (Caras-Severin) a functionat pana in anul 2006. In urma ei au ramas haldele de steril ale Moldomin, care polueaza atat Romania, cat si Serbia. Una din cele mai mari probleme cu care se confrunta localnicii din micutul oras de pe clisura Dunarii este poluarea cu praf. Orice om pe care il intalnesti pe strada in Moldova Noua stie exact zona prin care Cosava, vantul care bate in zona, ridica praful din haldele de steril care se intind la marginea orasului pe o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Nou administrator special la UCM Resita
RESIEsA - Acesta fost desemnat cu unanimitate de voturi de Adunarea Generala Extraordinara a ...
Drumul Farliug - Zorlentu Mare va fi refacut
CARAS-SEVERIN - Consiliul Judetean Caras-Severin, prin Directia de Drumuri Judetene Caras-Severin, a ...
Zimbrii din Muntii Tarcu, atent monitorizati de rangeri
CARAS-SEVERIN - In aceste zile, rangerii de la WWF Romania colecteaza date despre starea de sanatate ...