Inca un fidel al lui Robu ajunge pe o functie-cheie. Liberalul Buboi, seful inspectorilor care controleaza firmele de transport din patru judete!

Joi, 16 Ianuarie 2020, ora 16:53
111 citiri
Liberalul Cosmin Ligius Buboi este noul sef al Inspectoratului Teritorial de Stat pentru Control Rutier (ISTCR) regiunea de Vest, institutie care controleaza transportatorii din judetele Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara. Buboi ajunge sef al institutiei care controleaza transportatorii din pozitia de patron al unei firme de transport!

Ligius Buboi a declarat ca dupa numirea in functie are la dispozitie 15 zile sa iasa din incompatibilitate, renuntand la firma de transport pe care o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.