"Marele finantist Horia Irimia ii mai da o palma pe obraz sefului sau, primarul Felix Borcean"! Cine pe cine dezinformeaza la Caransebes?

Vineri, 02 Martie 2018, ora 07:57
164 citiri
Directorul economic al Primariei Caransebes, Horia Irimia, multumeste consilierilor PSD pentru numele de cod "Guru", preluat in sedinta publica, in gluma, si de primarul Felix Borcean. Insa precizeaza ca nu este el asa de influent, spunand ca nu a incercat altceva decat sa-l informeze corect pe primar despre bugetul de salarii. Desi se pare ca mai degraba l-a incurcat pe Borcean!

Totul a plecat de la un comunicat de presa al PSD Caransebes, prin care directorul economic este acuzat ca il ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.