Mesaje de intimidare pentru procurorul care lichideaza lumea interlopa din zona Oravita! Cu implicarea unor sefi din Politie!

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 12:04
109 citiri
Procurorul care a tulburat activitatea infractionala a lumii interlope din apropierea frontierei cu Serbia este haituit si amenintat prin tot felul de metode cu scopul de a inchide ochii la faradelegi. Asa cum s-a cam intamplat pana la venirea sa la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita!

Radu George Bucurica a trimis in judecata o multime de membri ai lumii interlope oravitene si alti smecheri obisnuiti cu ideea ca lor nimeni nu are ce sa le faca. Tot el a intocmit si dosarul care a stat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.