Nelu Popa: "Trebuie sa rascumparam un bun de care altii si-au batut joc!" Stepanescu nu e degeaba in puscarie, dar e cam singur!

Marti, 28 Februarie 2017, ora 07:58
141 citiri
In Primaria si Consiliul Local Resita s-au facut mult mai multe ilegalitati decat au putut sa probeze pana in momentul de fata procurorii, iar asta se vede cel mai bine in starea dezastruoasa a municipiului! Totul este distrus, cenusiu si aproape fara de speranta. Si, mai trist, nici macar astea nu mai sunt ale Resitei!

Patrimoniul resedintei de judet s-a imprastiat prin tot felul de combinatii si afaceri in mod vadit paguboase pentru oras, pe baza unor contracte semnate cu ochii inchisi sau, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.