O femeie a trimis mesajul. A fost identificata persoana care l-a amenintat pe un politist ca ii taie baiatul "ca pe un porc de Craciun"

Sursa: resita.ro
Vineri, 05 Februarie 2016, ora 06:06
31 citiri
In urma unei operatiuni contracronometru, politistii caraseni si procurorii au gasit expeditorul unui mesaj de amenintare catre un politist din cadrul IPJ Caras-Severin.

Conform mai multor surse din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Resita, institutie care cerceteaza acest caz impreuna cu politistii, mesajul nu are nicio legatura cu munca politistului si a fost transmis pe contul sotiei. Tinand cont de agresivitatea mesajului, politistul a dedus ca este posibil ca familia sa ii fie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.