Plangeri penale si dezvaluiri incendiare in PMP Caras-Severin! "Mutu a ajuns consilier local pentru ca nu avea serviciu si nu avea ce manca!"

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 16:57
130 citiri
Ion Vela cere suspendarea procesului civil deschis conducerii PMP Caras-Severin si inceperea urmaririi penale fata de prim-vicepresedintele Ionut Popovici, pentru infractiunea de fals in inscrisuri! Mai mult decat atat, Vela dezvaluie criteriile incredibile pe baza carora ar fi fost impartite functiile publice membrilor PMP!

Vela a deschis o actiune in anulare la Judecatoria Resita prin care urmareste sa desfiinteze actele ce au stat la baza indepartarii sale din PMP, dar dupa ce a intrat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Muzica legendarelor trupe Pink Floyd, Queen sau Deep Purple, reinterpretata la flaut
VEST - Facultatea de Muzica si Teatru a UVT organizeaza turneul national ICONS, care aduce pe ...
Nici tradarea nu mai e ce a fost!
CARAS-SEVERIN - In ultimele zile tot auzim despre tradarile de pe scena politica. Pe langa schimbul ...
Daca va lua 20% in judet, AUR va fi foarte multumita
CARAS-SEVERIN - Potrivit liderilor formatiunii, ar exista premisele obtinerii acestui scor in ...