Proiect castigator. Primaria Moldova Noua obtine finantare in cadrul editiei a IV-a a programului "Idei din Tara lui Andrei"

Sursa: resita.ro
Joi, 11 Februarie 2016, ora 22:07
65 citiri
19 localitati din Romania vor primi finantari de pana la 200.000 de euro de la OMV Petrom si Fundatia PACT in cadrul programului "Idei din Tara lui Andrei".

A patra editie a competitiei "Idei din Tara lui Andrei" a strans 239 de aplicatii pentru proiecte de dezvoltare comunitara, educatie pentru angajabilitate, eco-eficienta & eco-inovatie. Cele mai bune 19 proiecte au fost alese de un juriu format din 19 lideri de opinie si reprezentanti ai ONG-urilor, dar si in urma votului public, proportia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Nou administrator special la UCM Resita
RESIEsA - Acesta fost desemnat cu unanimitate de voturi de Adunarea Generala Extraordinara a ...
Pusca si centura lata, ocolitoare
CARAS-SEVERIN - Sau despre cum va ramane nostalgica amintire traversarea Resitei si a Bocsei, in ...
Pacanelele, drog municipal si-un pic orasenesc
CARAS-SEVERIN - In limitele stabilite de noua lege privind exploatarea jocurilor de noroc, carasenii ...