Tentaculele caracatitei penale din Camera de Comert au ajuns pana in Universitatea "Eftimie Murgu" si Curtea de Conturi a Romaniei!

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 07:59
197 citiri
Caracatita din "mica Sicilie", asa cum e cunoscut judetul Caras-Severin in randul anchetatorilor dintru structurile centrale ale DNA si DIICOT, a crescut in Camera de Comert, insa numeroasele ei tentacule s-au lipit in timp de o multime de institutii si oameni cu mare influenta, care au ferit-o de necazuri!

Procurorii DNA vorbesc in materialul de urmarire penala despre faptul ca Sorin Frunzaverde, Ionesie Ghiorghioni, Vasile Barbu si Darian Ciobanu aveau "ca loc de intalnire un separeu secret ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Noi file de istorie scrise la Maureni si Sosdea
MAURENI - Sambata, comuna a incheiat capitolul dedicat liberalismului, a intors pagina si a trecut ...
Podul dintre Forotic si Doclin mai are de asteptat
CARAS-SEVERIN - Administratia judeteana a gasit o solutie provizorie pentru podul de pe DJ 572, care ...
Putini suntem de la 1 ianuarie, multi vom vota la 9 iunie!
CARAS-SEVERIN - Potrivit Statisticii, am ramas vreo 300 de mii de locuitori in judet, dintre care ...