VIDEO Acuzatiile grave ale unui fost sef de parc national din Romania: "Eram incomozi pentru ca ne opuneam taierilor de paduri in zonele protejate integral"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 17:13
70 citiri
Silviu Constantin, fostul presedinte al Consiliului Stiintific al Parcului National Semenic-Cheile Carasului, demis la sfarsitul anului 2016 pentru ca s-a opus taierilor din ariile protejate, dezvaluie presiunile pe care Directia Silvica Caras-Severin le-a facut pentru ca acest for sa aprobe defrisari in zonele de protectie. Intr-o filmare publicata de catre organizatia de mediu Agent Green, Silviu Constantin spune ca cei de la Directia Silvica Caras-Severin invocau ca au plan de taieri, pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Noi file de istorie scrise la Maureni si Sosdea
MAURENI - Sambata, comuna a incheiat capitolul dedicat liberalismului, a intors pagina si a trecut ...
Podul dintre Forotic si Doclin mai are de asteptat
CARAS-SEVERIN - Administratia judeteana a gasit o solutie provizorie pentru podul de pe DJ 572, care ...
Putini suntem de la 1 ianuarie, multi vom vota la 9 iunie!
CARAS-SEVERIN - Potrivit Statisticii, am ramas vreo 300 de mii de locuitori in judet, dintre care ...