Un sfert de veac de jurnalism, in 400 de pagini! Dragos Bota, fondatorul Pressalert.ro: "Da, stiu ca am deranjat, dar nu regret"

Sambata, 19 Octombrie 2019, ora 11:43
116 citiri
Dragos Bota, fondatorul Pressalert.ro, si-a lansat prima carte - un volum care marcheaza 25 de ani de jurnalism. 25 de ani in care a castigat respectul cititorului si al colegilor de breasla prin indarjirea de care a dat dovada in toata cariera sa. Evenimentul a avut loc vineri, la Centrul Multifunctional din incinta Bastionului "Theresia" din Timisoara.

Momente emotionante pentru Dragos Bota la evenimentul de lansare al volumului #presanonstop. Jurnalistul a fost inconjurat de prieteni, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.