Sexy si stralucitor - Cum s-au imbracat vedetele la Premiile Billboard (Galerie foto)

Luni, 23 Mai 2016, ora 13:15
5300 citiri

Las Vegasul a fost, duminica, gazda unora dintre cele mai importante premii muzicale: Billboard. Nu numai cei premiati au fost aplaudati, ci si vedetele care au pasit pe covorul rosu.

Cele mai multe dintre celebritati au stralucit, la propriu, afisand tinute aurii sau argintii, informeaza Mirror. A fost cazul cantaretei Ciara, o prezenta extrem de sexy.

Si Milla Kunis a optat tot pentru o rochie argintie, insa scurta. Aceasta s-a fotografiat alaturi de Kristen Bell, care a optat pentru pantaloni si sandale cu talpa inalta, si Kathryn Hahn.

Stralucitoare a fost si cantareata Celine Dion, care a purtat o rochie cu o despicatura adanca, pe un picior.

Anul acesta, multe vedete au ales tinute monocrome. Este si cazul actritei britanice Kate Beckinsale, care a imbracat o rochie simpla, alba, cu un decolteu adanc.

Oscar 2016: Ce actrite au impresionat si cine a gafat pe covorul rosu (Galerie foto&video)

La fel a procedat si fosta vedeta Disney Zendaya, in varsta de 19 ani. Aceasta a pasit insa pe covorul rosu intr-o fusta cu trena si un top foarte scurt.

Diferita de aparitiile sale de pana acum a fost actrita Jessica Alba, care a venit imbracata intr-o rochie neagra, scurta si cizme peste genunchi.

Atipica a fost si costumatia cantaretei Britney Spears. Vedeta a venit imbracata intr-un costum scurt, din dantela neagra, cu ciorapi din plasa si o trena lunga.

Neasteptat de cuminte a fost costumatia Rihannei.

Si costumatia cantaretei Kesha a fost una neobisnuita pentru covorul rosu.

Marii castigatori ai acestei editii au fost Adele, care a plecat acasa cu patru premii, The Weeknd, cu trei premii, si Justin Bieber, care a pus mana pe doua statuete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete rochii premiile Billboard 2016, #celebritati tinute Billboard 2016, #vedete costumatii Billboard 2016 , #stiri Rihanna