Ziare.com

Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, isi apara fiul: Nu a fost vorba de incompatibilitate

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 13:57

   

Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, isi apara fiul: Nu a fost vorba de incompatibilitate
Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, a declarat luni ca fiul sau, care a castigat prin concurs postul de manager al Spitalului Judetean Oradea, nu reprezinta un caz de incompatibilitate, in conditile in care unitatea sanitara nu este subordonata ministerului.

"Concursul a fost organizat de primarie, iar fiul meu avea expertiza si pregatirea necesare pentru a participa", a mai spus Ritli despre concursul cu un singur candidat, castigat de fiul sau.

Ministrul Sanatatii a adaugat ca fiul sau a luat singur decizia de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean Oradea si nu i-a comunicat motivele pentru care a facut asta.

In acelasi context, Ritli a sugerat si ca fiul sau ar fi o victima a unui curent de opinii nefavorabile: "Asta e parerea: daca e fiul ministrului, trebuie sa fie somer sau sa plece din tara".

Fiul ministrului Sanatatii, Ritli Ladislau Csonogor, a demisionat vineri de la conducerea Spitalului Judetean Oradea, dupa ce Agentia Nationala de Integritate (ANI) a solicitat conducerii unitatii documente legate de concursul in urma caruia acesta a obtinut postul.

"Consider ca activitatea ministeriala a tatalui meu si masurile de reforma propuse pentru imbunatatirea sistemului sanitar repezinta o prioritate fata de eventuala mea numire in functia de manager la Spitalul Judetean", a scris Ritli Ladislau Csongor in documentul trimis Primariei Oradea.

Sursa: rNews

Articol citit de 759 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mai ungure, crezi tu ca degeaba, la accesarea de fondurie europene,

nu-ti poti angaja neamurile in proiecte ?

te crezi tu mai destept...offf...ori esti ruda cu botis ?

 

sa e !

- a fost manarie !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor