Ziare.com

Noul ministru al Sanatatii este actionar la doua firme cu legaturi in domeniul medical

Vineri, 19 August 2011, ora 23:08

   

Noul ministru al Sanatatii este actionar la doua firme cu legaturi in domeniul medical
Noul ministru al Sanatatii, Ritli Ladislau, figureaza la Registrul Comertului ca actionar la doua firme care au legatura cu domeniul medical, informatii ce nu apar insa si in declaratia de avere a demnitarului.

Una dintre firmele la care numele lui Ritli apare ca actionar presteaza activitati de asistenta medicala specializata, iar cealalta este unic reprezentant pe Romania al unui supliment alimentar cu scop medical, pentru bolnavii cu tumori maligne.

Ritli Ladislau, al 17-lea ministru al Sanatatii dupa 1990, a depus miercuri seara juramantul de investire, la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu.

Noul ministru este unul dintre cei mai reputati medici din Oradea, avand o cariera in acest domeniu de peste 30 de ani. S-a nascut la Oradea, la 8 iunie 1948, si a absolvit Facultatea de Medicina din Timisoara in anul 1973 ca sef de promotie. De asemenea, a fost director al Spitalului Teritorial Orasenesc Stei intre anii 1978-1986, apoi medic inspector la Directia Sanitara Bihor pana in 1990, cand a devenit director adjunct al Spitalului de Copii Oradea.

Intre 1997 si 2009 a condus Directia de Sanatate Publica a judetului Bihor. Ritli Ladislau este specialist in pediatrie, oncologie si hematologie, conferentiar universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii din Oradea. Din anul 2010, este director medical al Spitalului Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea.

In anul 2002, pe cand conducea Directia de Sanatate Publica Bihor, Ritli a fost implicat intr-un scandal legat de moartea suspecta a 20 de bebelusi si a demisionat.

Sursa: rNews

Articol citit de 1002 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un alt hotoman

adunat de alti hotomani care au distrus total Romania in frunte cu satanulchior si vesnic beat. I-au pus pe ungurasi peste tot si ei pun paie pe focul aprins ...
vai de Romania pe ce miini a ajuns.

 

Nu e asa cum suna,,lozinca,, matale !

Nu are nimic care sa-i pateze reputatia sau constiinta.

Lozincarii stiu doar sa hauleasca !

Hai, ca asta a inceput bine!

Flacaul trebuie supravegheta ca o butelie plina.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor