Plan de masuri privind organizarea si desfasurarea evacuarea familiilor, animalelor si bunurilor materiale din zona potentiala fi afectata de deversarea saramurii din Campul I de sonde Ocnele Mari

Sambata, 04 Iulie 2009, ora 12:53
175 citiri
In conformitate cu Hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Valcea nr.11 din 29.07.2009, s-a stabilit data de 15.07.2009 ca termen de incepere a actiunii de detensionare a situatiei existente in zona Campului I de sonde Ocnele Mari.
In vederea realizarii activitatilor de pregatire si desfasurare a evacuarii locuitorilor, animalelor si bunurilor apartinand acestora, expusi undei de viitura cu saramura deversata, se stabilesc urmatoarele masuri:

1. Amenajarea si asigurarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.