Înapoi la listarea arhivei

25 Ianuarie 2011 - Duminica, in Zavoi, CSM a remizat in amicalul cu Universitatea Craiova (1-1)

Duminica dupa-amiaza, pe Stadionul din Zavoi a avut loc meciul de verificare dintre formatiile CSM Ramnicu Valcea si Universitatea Craiova.

25 Ianuarie 2011 - Deputatul PSD Aurel Vladoiu cere Unitate parlamentara pentru Oltchim

Conducerea Oltchim i-a avut invitati, ieri, pe parlamentarii judetului Valcea, dupa ce, joia trecuta, s-a intalnit cu deputatii si senatorii din judetul Arges. Cei de la Oltchim au realizat aceste

25 Ianuarie 2011 - Cablu telefonic furat recuperat de politisti

Avand in vedere furturile de caburi telefonice, din reteaua de telefonie fixa, comise in ultima perioada in zona orasului Balcesti, politistii au intensificat activitatiile de patrulare, in zonele

25 Ianuarie 2011 - Accident mortal la Babeni

Luni seara, in jurul orei 19.20, politistii Serviciului Rutier au fost sesizati telefonic despre faptul ca pe DN 64, la km. 95+370 m s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenesti.

25 Ianuarie 2011 - Oferta de locuri de munca pentru lucratori in agricultura

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza in data de 10 martie 2011 (locatia se va stabili ulterior), bursa locurilor de munca sezoniere in sectorul agricol din Danemarca.

25 Ianuarie 2011 - Negocieri intre PDL si PNL pentru constituirea unei aliante in Consiliul Judetean

Deputatul PDL de Valcea Sorin Zamfirescu, purtator de cuvant al filialei judetene a formatiunii sale politice, a declarat luni pentru AGERPRES ca intre democrat liberalii si liberalii valceni exista

25 Ianuarie 2011 - Conducerea SC Oltchim a discutat cu parlamentarii valceni despre activitatea combinatului

Conducerea Oltchim i-a avut invitati, duminica, pe parlamentarii judetului Valcea, dupa ce, joia trecuta, s-a intalnit cu deputatii si senatorii din judetul Arges.

25 Ianuarie 2011 - "Niste Fete", la Teatrul Anton Pann

Teatrul Anton Pann va invita miercuri, 26 ianuarie, ora 18.30, la spectacolul Teatrului George Ciprian din Buzau: "Niste Fete" de Neil LaBute.